AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Altijd een vegan restaurant in de buurt in Utrecht

We leven tegenwoordig in een tijd waarin steeds meer mensen vegetarisch en biologisch eten. Dit is voornamelijk te danken aan het feit dat ook steeds meer mensen de voordelen van biologisch, vegetarisch en veganistisch eten inzien. Toch zie je nog weinig restaurants die echt meegaan in deze trend. Vaak zijn er maar een paar simpele vegetarische gerechten te vinden of zelfs helemaal geen. Gelukkig vind je in Utrecht op twee verschillende plekken een heerlijk vegan restaurant: GYS. Dit restaurant serveert 100% biologisch, vega en vegan comfort food en de meeste gerechten zijn ook nog eens glutenvrij!

Geniet van 100% biologische gerechten

Als je van plan bent om heerlijk te gaan lunchen of dineren in Utrecht, is een vegan restaurant een fantastische keuze. GYS zit zowel aan de Voorstraat als de Amsterdamsestraatweg in Utrecht, waardoor er altijd wel een locatie in de buurt te vinden is. Bij GYS heb je de keuze uit diverse vegan gerechten, biologische drankjes en vegan en glutenvrije desserts. Wil je liever even borrelen in plaats van dineren? Ook dat is mogelijk bij dit restaurant. Zo bieden ze ook een high-tea aan en een vegan borrelproeverij, waar je verschillende vegetarische borrelhapjes kan proberen met een vriend of vriendin bijvoorbeeld. Of je nu met vrienden of vriendinnen gaat borrelen, met de familie uit eten gaat of alleen met je laptop wilt werken in een vegan restaurant in Utrecht: bij GYS ben je van harte welkom.

Reserveer direct een plekje

Wil je heerlijk gaan lunchen of dineren bij GYS in Utrecht? Dan is het mogelijk om online een plekje te reserveren voor jou en jouw gezelschap en vervolgens heerlijk te genieten van de beste vegetarische gerechten. Wil je liever deze gerechten thuis eten? Bestel jouw favoriete gerechten dan online en laat het thuisbezorgen door GYS! Heb je nog vragen over het eten? Ga dan naar de website van dit restaurant en bel het telefoonnummer.

https://gysutrecht.nl/nl/