AT webdesign
Marketing

Backlinkconstructie via professioneel PR-werk

Door de nauwe samenwerking met ons zusterbureau Aufgesang Public Relations zijn we in staat om backlinks van hoge kwaliteit te creëren door professioneel PR-werk. Het bestaande netwerk van contacten met duizenden journalisten, bloggers enz. Gesegmenteerd op onderwerpgebied stelt ons in staat om gericht PR-werk te doen ver weg van standaard persberichten en om reputatie en links van hoge kwaliteit te waarborgen. De mogelijkheid om deze synergieën tussen SEO en PR te gebruiken is onze unieke verkooppropositie. 

Linkbuilding via linkbaits 
Backlinkbuilding via contentmarketing in samenwerking met onze PR-afdeling, b.v. over de publicatie van gidsen, interviews, configurators, video’s, e-books, studies enz. inclusief content seeding zijn niet inbegrepen in deze aanbiedingsmodule. We begrijpen content marketing campagnes zoals linkbaits, zelfs als een speciale focus ligt op linkbuilding als middel voor bedrijfscommunicatie. Niet de zoekmachineoptimalisatie. Als u geïnteresseerd bent, kunnen we u meer informatie geven of een aanvullend aanbod maken. 

Meer informatie 

Basisfuncties Linkbuilding / Linkbuilding 
Moderne linkbuilding houdt rekening met de basisprincipes van semantiek en het belang van offpage-signalen voor de autoriteit / merksterkte van een website. In de eerste stap helpt Google externe links naar een website bij het identificeren van de entiteit achter een domein. Dus backlinks van de eigen profielen van het bedrijf, b.v. sociale netwerken, vermeldingen in webcatalogi, bedrijvengidsen … worden gebruikt om een domein te identificeren als een digitaal beeld van een entiteit (zoals een bedrijf) met behulp van geschikte merkankerteksten en consistente bedrijfsinformatie. Meer over entiteiten en semantische SEO in het artikel Semantic Search Engine Optimization (SEO) voor Google. 

https://duitsewebsite.nl/

Gerelateerde artikelen

Redenen om een professioneel webdesignbureau in te huren

Waarom SEA uitbesteden een goede optie is

Wanneer kun je geld verdienen met je YouTube account?