AT webdesign
Image default
Tweewielers

Bij deze specialist vindt u alles: van een bakfiets met 2 wielen tot een elektrische cargofiets

Het is lastig om grote tassen of uw kinderen mee te nemen op de fiets. Heeft u behoefte aan een fiets waarin u veilig uw spullen of uw kinderen kwijt kunt tijdens het fietsen? Schaf dan een elektrische bakfiets of een cargofiets met 2 wielen aan bij Fietskar.nl. Deze soorten fietsen zijn voorzien van een bak aan de voorkant. Daar kunnen uw kinderen in gaan zitten of u kunt er meerdere tassen in kwijt. Dankzij de innovatieve ontwerpen die verkrijgbaar zijn bij deze professionals geniet u ondanks het extra gewicht van een veilige en comfortabele rit.

De voordelen van een fiets met extra opbergruimte

Op een reguliere fiets kunt u moeilijk grote en zware tassen meenemen. Dit kan hinderlijk zijn als u bijvoorbeeld uw boodschappen met de fiets doet. Door de juiste elektrische cargofiets aan te schaffen via deze experts, heeft u daar geen last meer van. De bak biedt u namelijk genoeg ruimte om uw spullen op te bergen. Dankzij trapondersteuning van de elektrische aandrijving komt u gewoon vooruit, ondanks het extra gewicht. Hetzelfde geldt voor een bakfiets. Als u een kind op een zitje bij uw stuur zet, wordt uw zicht op het verkeer mogelijk beperkt. Daarom is een bakfiets een veiligere oplossing. Daarin zitten uw kinderen namelijk lager, waardoor u over ze heen kunt kijken naar de weg. Op een bakfiets met 2 wielen neemt u op een veilige manier uw kinderen mee tijdens een fietsrit. Ze kunnen eenvoudig plaatsnemen in de bak, waar u eventueel extra veiligheidsriempjes in kunt plaatsen.

Bestel een bakfiets en neem uw kinderen of spullen eenvoudig mee

Dankzij een elektrische bakfiets of cargofiets met 2 wielen neemt u eenvoudig meer bagage of passagiers mee op de fiets. Dan kunt u zorgeloos uw kinderen ophalen of boodschappen doen met de fiets. Wilt u weten welk model het beste bij u past? Neem dan gerust contact op met deze experts voor advies.