AT webdesign
Image default
Industrie

Buizen buigen is echt vakwerk

Buizen buigen, u heeft er vast niet iedere dag mee te maken. Maar als u in een branche werkzaam bent waar wel eens of zeer regelmatig wordt gewerkt met gebogen buizen, dan is het fijn om te weten dat u dit niet zelf hoeft te doen of andere kunstgrepen hoeft toe te passen. Veel bedrijven die werken met buizen waar een bocht in gemaakt moet worden, lossen dit op door de buis door te zagen en vervolgens in de gewenste bocht weer aan elkaar te lassen. Dit kost niet alleen veel extra tijd, maar is ook duurder dan dat u buizen buigen uitbesteedt aan een gespecialiseerd bedrijf voor wie dit dagelijks werk is. Buizen van verschillende materialen kunnen worden gebogen, zowel van kunststof als van RVS of staal.

Laat buizen buigen in de hoek die u nodig heeft

Een buis buigen in een bepaalde hoek lijkt misschien heel simpel. Maar zonder de juiste machines en kennis is het zeker geen eenvoudige klus. Bij Van Rijsoort Bending hebben ze van buizen buigen hun beroep gemaakt. Dagelijks worden er hele ladingen buizen van verschillende diktes behandeld om er de perfecte short radius of long radius in te buigen. Ook straalbochten maken in een buis behoort tot de mogelijkheden. De dikte van de buis mag variëren van 16 mm tot 508 mm en ook de dikte van de rand kan variabel zijn. Het enige dat u nog hoeft te doen is aangeven welke bocht op welke plaats in de buis gemaakt moet worden. Ook meerdere bochten in een buis aanbrengen is uiteraard mogelijk.

Vakwerk met het buigen van buizen

Van Rijsoort Bending levert vakwerk als het gaat om het buigen van buizen. U kunt uw wensen kenbaar maken als u een vrijblijvende offerte aanvraagt. Vervolgens krijgt u een prijsopgave en kunt u zelf beslissen of u de opdracht wel of niet wilt uitbesteden. De buizen kunt u zelf laten aanleveren of dit laat u regelen door deze specialist, waarbij u dan uiteraard dient aan te geven om welk materiaal het gaat en wat de juiste afmetingen zijn. Uw opdracht wordt snel verwerkt en het materiaal kan vervolgens bij uw bedrijf of een andere locatie worden afgeleverd zodat het kan worden verwerkt. Schakel daarom deze specialist in voor professionele service!

https://rijsoort.nl/