AT webdesign
Image default
Onderwijs

CKV dag op school

CKV dag op school

Een CKV dag op school is dag waarbij iedereen wat leert, echt waar! Bij een CKV dag gaan de leerlingen keihard aan de slag met het leren van nieuwe, interessante dingen. Afhankelijk van de wens van de school kan een CKV dag in elke vorm of maat worden uitgevoerd. Een CKV dag zou bijvoorbeeld in het speciaal kunnen worden gegeven voor een bepaalde theatervoorstelling, of misschien wel voor de kinderboekenweek. CKVdag organiseert workshops op scholen en weet als geen ander hoe elke school kan verschillen, daarom wordt alles altijd op maat georganiseerd aan de hand van de wens van de school. 

CKVdag is een organisatie die zich inzet voor CKV op school. Leerlingen weer meer uitdagen om meer met zichzelf bezig te gaan en voor, creatief zijn! Leerlingen zijn ontzettend creatief, maar hebben vaak wel een duwtje in de rug nodig om dit te laten zien. 

Online workshop vloggen

Vloggen is voor veel leerlingen iets wat ze eigenlijk al heel goed begrijpen, echter is het vaak iets wat ze eigenlijk nog nooit echt geprobeerd. Tijdens de Online workshop vloggen leren de leerlingen de ins en outs van alle kanten van het vloggen. De tijd waarin we nu leven vraagt erom dat de dingen als workshops die normaal op een school worden gegeven nu via een online platform worden uitgevoerd. CKVdag is zich hier bewust van en stroopt de mouwen op om dit te bewerkstelligen. 

Een online workshop is proces zoals een fysieke workshop, alleen wordt deze via een gratis online platform zoals Google Hangouts of MS teams gegeven. Een workshopdocent vanuit CKVdag heeft de nodige kennis om dit in de goede banen te laten verlopen. Veel van onze docenten hebben inmiddels ook al erg veel ervaring met het geven van online workshops. Heeft u na het lezen van dit artikel interesse? Kijk dan eens rond op onze website. 

https://ckvdag.nl