AT webdesign
Image default
Gratis en Prijsvragen

De Silvent 757-L

Verlangt u de allerbeste prestaties van uw persluchtpistool, kies dan voor de Silvent 757-L. Dit is een model dat louter uit superlatieven bestaat. Eenvoudig gezegd: krijgt de 757-L de klus niet geklaard, dan is er vrijwel geen ander pistool te vinden die dit wel kan. De kracht van deze Silvent 757-L is haast ongeëvenaard en dat dankt hij aan de bijzonder geavanceerde manier waarop hij de perslucht naar buiten blaast. Er valt heel wat te zeggen over de Silvent 757-L, maar uiteindelijk spreken cijfers het duidelijkst voor zich. Is een normaal persluchtpistool al een uitermate krachtig reinigingsmiddel, de 757-L doet daar nog heel wat scheppen bovenop. Acht maar liefst, want dit model is acht keer krachtiger dan het gemiddelde pistool. Zoveel kracht vereist eigenlijk wel een veiligheidskoppeling voor de perslucht. Met een veiligheidskoppeling voor perslucht voorkomt u niet alleen lekken; de luchtdruk wordt ook nog eens uitstekend gereguleerd en gestabiliseerd.

De Silvent 757-L is een efficiënte krachtpatser

De enorme power van de Silvent 757-L wordt nog indrukwekkender wanneer u weet op welke wijze deze tot stand komt en wat dit betekent. Dit model blaast namelijk een uiterst geconcentreerde luchtstraal met supersonische snelheid. Om ervoor te zorgen dat de straal zo efficiënt en effectief mogelijk is, wordt deze omgeven door een parallel vloeiende luchtstroom om de hoofdstraal heen. Precisie en kracht zijn op deze manier gewaarborgd. Dat de Silvent 757-L ontzettend krachtig is, betekent niet dat hij inefficiënt met zijn kracht omgaat. Ten opzichte van een open buis met een diameter van 12 millimeter, is dit persluchtpistool maar liefst 80% stiller en verliest hij 58% minder lucht. Dat zijn nog eens indrukwekkende cijfers.

Ook aan gebruiksgemak is gedacht

Er is ook aan het gebruiksgemak gedacht. Van Silvent mag u dit uiteraard verwachten. De verkrijgbare lengtes variëren van 500 millimeter tot 2000 millimeter voor maximaal gebruiksgemak. Natuurlijk kunt u ook bij dit model door middel van het plaatsen van een veiligheidskoppeling voor perslucht zorgen voor nog betere prestaties, meer veiligheid en een nog betere efficiëntie. Ook een veiligheidskoppeling voor perslucht is bij K.D.S. Persluchtlek te koop.