AT webdesign
Image default
Beauty en verzorging

Een anti-verouderingsbehandeling voor uw huid die u kunt proberen

Je vraagt ​​je misschien af ​​welke veranderingen in de huid ervoor zorgen dat we minder stralend, veerkrachtiger en trekkerig worden naarmate we ouder worden van 20 tot 30 jaar. Het menselijk lichaam ondergaat veranderingen met het verouderingsproces, ook de huid is getuige van bepaalde inherente veranderingen die het proces versterken. Een jonge huid wordt gekenmerkt door stevigheid, strakheid en veerkracht vanwege de overvloed aan intrinsieke steiger eiwitten van de huid, elastine en collageen. Naarmate we ouder worden, ervaart de huid echter een geleidelijk verlies van het vermogen om deze essentiële huidverstevigende eiwitten te produceren. Ga voor meer informatie naar mourits huidtherapie. Elastine en collageen zijn eiwitvezels die de ondersteunende structuur van de huid vormen en de huidmatrix ondersteunen. Een afnemende reserve van elastine en collageen vertaalt zich in verlies van ondersteuning en resulterende huidverslapping. Hyaluronzuur is een ander belangrijk onderdeel van een gezonde en jonge huid. Het zorgt niet alleen voor een overvloedige hydratatie en hydratatie van de huid, maar stimuleert ook het vermogen van de huid om elastine en collageen aan te maken. Geen wonder dat de huidverzorging industrie tegenwoordig vol zit met producten die beweren de verloren huid reserves van collageen, hyaluronzuur en elastine zuur aan te vullen.

Procedure voor huidvernieuwing

Carbon Peel-procedure is een niet-invasieve laser gebaseerde huidvernieuwende behandeling die een verscheidenheid aan huid onvolkomenheden effectief behandelt. De procedure brengt een uniek geformuleerde koolstof vloeistof op het gezicht aan, in combinatie met de veelzijdige en krachtige laser. Het exfolieert de huid, ontstopt en vernauwt de poriën, vermindert de olieproductie en maakt de ruwe en ongelijkmatige huidtextuur glad, waardoor je een heldere en egale teint krijgt. Laserontharing is ook het type huidtherapie dat u kunt proberen in een huidtherapie kliniek.

Hydradermabrasie exfoliërende gezichtsbehandeling

Dit is nog een zeer effectieve exfoliërende procedure die geschikt is voor mensen die te maken hebben met een doffe, gepigmenteerde en onzuivere huid. Naarmate de huid ouder wordt, vertraagt ​​het vermogen om nieuwe cellen te regenereren en dode cellen te verwijderen. Ouderdomsvlekken, pigmentvlekken en een doffe huid zijn het gevolg van de ophoping van dode cellen op de bovenste laag van de huid. Hydradermabrasie is een niet-invasieve gezichtsbehandeling op basis van water en serum die de huid exfolieert, reinigt en hydrateert, wat resulteert in een jeugdige en frissere huid. Het reinigt ook verstopte huid poriën, verkleint de poriegrootte en leidt tot vermindering van fijne lijntjes.