Houdt u van een landelijke woonstijl en wilt u ook uw nieuwe keuken hierop aanpassen? Laat uw nieuwe keuken dan ontwerpen door Tinello. In deze professionele keukenzaak wordt, geheel volgens uw wensen, een landelijke keuken met hout ontworpen. Hierbij maken de designers gebruik van een interactief 360-graden ontwerpsysteem. Hierdoor krijgt u het gevoel dat u al in uw nieuwe keuken staat en kunt u dus goed zien hoe deze eruit komt te zien. Dankzij dit systeem kunt u tijdens de ontwerpfase duidelijke feedback geven. Zo krijgt u een goed uitgewerkt ontwerp en kunnen de ontwerpers eventuele wijzigingen meteen doorvoeren. Dankzij deze werkwijze krijgt u gegarandeerd de landelijke keuken die aan al uw wensen voldoet.

Persoonlijke begeleiding tijdens het gehele proces

Laat de specialisten van Tinello weten wat uw wensen en ideeën zijn voor uw nieuwe landelijke keuken met hout en zij gaan meteen voor u aan de slag met het ontwerp. Gaat u akkoord gaat met het ontwerp en de prijsindicatie? Dan gaan de technici aan het werk. Zij komen bij u langs om de maten van uw woning en huidige keuken op te meten, zodat de bouw van de keuken goed voorbereid is.

Advies van uw persoonlijk adviseur

Bent u benieuwd hoe uw landelijke keuken met hout eruit komt te zien? Maak dan snel een afspraak bij Tinello in Kaatsheuvel of Hilversum. Dit kan doordeweeks, maar ook regelmatig op een zondag. Tijdens deze afspraak, en het gehele verdere traject, staat uw persoonlijke adviseur voor u klaar. Hij of zij begeleidt u door het hele proces van begin tot eind. Van ontwerp tot installatie kunt u bij hem of haar terecht voor advies en alle benodigde informatie. Zo creëert Tinello uw prachtige landelijke keuken met hout én ontvangt u een uitstekende service. Wilt u alvast inspiratie opdoen voor uw nieuwe keuken? Bezoek dan de website van Tinello en sta versteld van alle mogelijkheden.