AT webdesign
Zakelijke dienstverlening

Een prikklok voor de tijdregistratie van uw personeel

Een prikklok of ander tijdregistratiesysteem zorgt ervoor dat al uw personeel moet inklokken wanneer ze aankomen op het werk en uit moeten klokken wanneer ze klaar zijn met werken. Er zijn verschillende redenen waarom het gebruik van een prikklok of tijdregistratiesysteem interessant kan zijn. Voor u als werkgever geeft het inzicht in het aantal uur dat er op een bepaald moment gewerkt wordt en geeft u inzicht in het aantal uur dat er per werknemer gewerkt wordt. Hierdoor kunt u wellicht besparingen doorvoeren of uw personeel op andere momenten inzetten in verband met drukte. Ook voor de werknemers zijn de gewerkte uren op deze manier transparant en inzichtelijk en daarnaast brengt het voor hen ook een stukje veiligheid met zich mee want in geval van calamiteiten kan men zien wie zich nog in het pand bevindt.

De juiste toepassing voor u

Tijdregistratie door middel van een prikklok of ander tijdregistratiesysteem kan tegenwoordig op verschillende manieren gebeuren en dit is iets waar EasySecure International zich dagelijks mee bezig houdt. Door hun kennis en ervaring adviseren en implementeren zij dagelijks talloze systemen die ervoor zorgen dat bedrijven er een goede urenregistratie op na houden maar bijvoorbeeld ook beschikken over een goede beveiliging. Omdat de systemen van EasySecure International op verschillende punten inzetbaar zijn, maakt het deze systemen ideaal voor alle bedrijven in vrijwel iedere branche.

Breid uw systeem uit

Naast tijdregistratiesystemen en prikklokken heeft EasySecure International nog meer te bieden. Zo kan een tijdregistratiesysteem namelijk ook gebruikt worden voor projectregistratie, aanwezigheidsregistratie, bezoekersregistratie en toegangscontrole. EasySecure International biedt voor al deze onderdelen een passende oplossing voor uw bedrijf en kan deze onderdelen ook met elkaar combineren om zo tot het perfecte systeem voor uw bedrijf te komen. Heeft u interesse of nog vragen? Maak dan een afspraak met een van de specialisten en laat u informeren.

Gerelateerde artikelen

Uw rijplaten huren bij een specialist in de waterbouw

Het belang van het juiste horecameubilair

Belangrijk en simpel: uw AOV online afsluiten