AT webdesign
Image default
Dienstverlening

Een Scope 10 brandrisico inspectie

Een Scope 10 brandrisico inspectie wordt doorgaans uitgevoerd op elektrotechnisch materieel. Vooral wanneer bedrijven in aanmerking willen komen voor een bepaalde verzekering, laten ze een Scope 10 inspectie uitvoeren. Veel verzekeringen stellen het namelijk als eis dat een Scope 10 inspectie wordt uitgevoerd. Heeft een bedrijf dit niet gedaan? Dan zullen ze niet in aanmerking komen voor de verzekering. Daarom is het van groot belang om een Scope 10 inspectie uit te laten voeren. Naast het feit dat dit ervoor zorgt dat u in aanmerking komt voor een verzekering heeft het uiteraard nog meerdere redenen.

Redenen om een Scope 10 inspectie uit te laten voeren

Een Scope 10 inspectie wordt steeds vaker uitgevoerd. De belangrijkste reden hiervoor is om ervoor te zorgen dat niemand risico loopt. Medewerkers die veel met elektrotechnisch materieel werken, moeten namelijk wel veilig kunnen werken. Omdat veel inspecties, zoals de Scope 8, het brandrisico van dit elektrotechnisch materieel niet controleren, wordt een Scope 10 toch aangeraden. Voldoen uw materialen aan de Scope 10 inspectie? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele brandgevaren of elektrocutie. Ook uw werknemers zullen zich dan stukken veiliger voelen. Dat is wel het minste wat een bedrijf voor haar werknemer kan doen. Maar door wie laat u deze inspectie uitvoeren?

Laat de inspectie uitvoeren door professionals

Wanneer u een inspectie wilt laten uitvoeren, wilt u dit natuurlijk wel bij een betrouwbaar bedrijf laten doen. Een bedrijf als Omega Inspectie heeft daarvoor de aangewezen personen in dienst. De inspecteurs van dit bedrijf kunnen alle soorten elektrotechnisch materieel inspecteren. Niet alleen voor de Scope 10, maar ook voor vele andere soorten inspecties kunt u bij hen terecht. Denk bijvoorbeeld aan de Scope 8. Wilt u een Scope 8 of Scope 10 inspectie laten uitvoeren? Maak dan vandaag nog een afspraak met de specialisten van dit bedrijf. Bovendien bieden ze de mogelijkheid uw installatietekeningen te controleren.