Wij stellen geen ingewikkelde voorwaarden op, wij zijn meer bezig met een goede service. Zodat u kunststof pallets en bakken zorgeloos kunt bestellen. Klanten zijn verzekerd van een snelle service, want het bedrijf kan altijd leveren uit eigen voorraad. Nadat u een bestelling heeft gedaan via de webshop, kunt u in korte tijd gebruikmaken van de aangeschafte kunststof pallet of kunststof bak. Mocht het product onverhoopt niet aan de verwachtingen voldoen, dan is het mogelijk om de bak of de pallet retour te sturen naar Alpac. Op online bestellingen zit een retourgarantie van tien dagen. Klanten hebben dus meer dan voldoende tijd om te zien of de kunststof palletboxen en bakken naar wens zijn.

Kunststof pallets en bakken: geen onbetaalbare investering

De beste kwaliteit leveren voor een goede prijs, dat is waar bij ons iedere dag weer voor inzetten. Zo hoeft u geen uiterst kostbare investeringen te doen en behouden wij onze tevreden klanten.  Zowel de standaardproducten als de op maat gemaakte pallets en bakken voor specifieke projectoplossingen. Daarnaast is een kunststof bak of kunststof pallet in het assortiment van Alpac altijd scherp geprijsd. Klanten die extra voordelig uit willen zijn, kunnen op de website de verschillende aanbiedingen bekijken. Met grote regelmaat worden door Alpac restpartijen, projectrestanten en een groot assortiment kunststof bakken met lichte gebruikssporen aangeboden tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs. De tweedehands kunststof pallets en andere artikelen zijn natuurlijk in een goede staat en hebben nog een lange levensduur.

 

Kunststof bakken en pallets: voor elke beroepsgroep een passende oplossing

Of u nu een horecabedrijf heeft, glazen wast of agrarisch ondernemer bent, voor iedere sector bieden wij passende opslag mogelijkheden. Een voorbeeld hiervan zijn de kunststof bakken die onlangs ontwikkeld en vervaardigd zijn voor de opslag en het verzendklaar maken van veredelde zaden. Bij dit project was het van belang dat de bodem van de bak bij een minimaal eigen gewicht geen millimeter door zou buigen. Dat is de deskundige medewerkers van Alpac uiteindelijk gelukt. De klant was zeer tevreden met de kunststof bakken die voorzien waren van een deksel speciaal voor zaden. In welke branche u ook actief bent, voor kunststof pallets en bakken komt u naar Alpac.