AT webdesign
Image default
Mode en Kleding

Het gemak van een wasserette in Rotterdam

Vindt u de aanschaf van een wasmachine te duur? Of heeft u een hekel aan het strijken van uw verkreukelde kleding? Kies dan voor het gemak van een wasserette bij u in Rotterdam! Veel mensen denken dat wasserettes verleden tijd zijn, maar uw kleding laten wassen, stomen én strijken buiten de deur is nog steeds mogelijk. Ze gebruiken bij Super Wassalon A. Verboom enkel professionele wasmachines, waardoor vlekken en vuiligheid als sneeuw voor de zon verdwijnen. Bovendien blijft u kleding door het gebruik van een kwalitatieve machine langer mooi.

Diverse diensten onder één dak

Bij Super Wassalon A. Verboom bieden ze diverse diensten op het gebied van kleding aan onder één dak. Zo bieden ze naast was-, stoom- en strijkservice voor uw dagelijkse kleding, ook deze diensten aan voor onder andere skikleding. Bent u in het bezit van gordijnen, dekbedden of slaapzakken die toe zijn aan een wasbeurt? Ook deze levert u af bij dé wasserette van Rotterdam. Kies vervolgens voor de bezorgservice van deze specialist. Zij leveren u kleding, of andere spullen, weer netjes bij u thuis af. Hiermee bespaart u ook nog eens tijd en hoeft u de kleding alleen nog maar zelf in de kast te leggen. Ideaal toch?

Kom langs wanneer het u uitkomt

Voor het wassen van kleding, of voor een van de andere diensten, gaat u naar Super Wassalon A. Verboom op een tijdstip en dag die u het beste uitkomt. Had u vandaag een bezoekje aan deze wasserette in Rotterdam gepland, maar is er plotseling iets tussengekomen? Dan komt u gewoon op een andere dag langs! Bij deze professionele wassalon hoeft u namelijk geen afspraak te maken. De deuren staan van maandag tot en met zaterdag voor u open en u loopt, binnen de openingstijden, gewoon naar binnen wanneer u dat het best schikt.

https://wassalon-rotterdam.nl/