AT webdesign
Image default
Mode en Kleding

Hier moet je zijn voor het kopen van mooie, katoenen colberts

Katoenen colberts zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal met de beste afwerking, de leukste ontwerpen en optimaal draagcomfort. Blue Industry doet alles wat in zijn macht ligt om de meest aansprekende moderne ontwerpen met het grootste draaggemak te combineren. Woon je in Rotterdam of omgeving of breng je een bezoek aan de havenstad? Dan moet je zeker eens langsgaan bij de flagstore van het bedrijf. Hier vind je de gehele collectie met prachtige modeontwerpen die je in het echt kunt bewonderen. Het enthousiaste team van professionals heet je meer dan welkom en laat je graag zien welke nieuwste ontwikkelingen en trends in het aanbod katoenen colberts en overige kledingstukken verwerkt zijn. Lid worden van ‘The Blue Story’? Het kan vandaag nog.

Maak een keuze uit een uitgebreid palet aan kleuren

Blue Industry maakt gebruik van een levendig en uitgebreid palet van kleuren waar zelfs een Van Gogh of Mondriaan jaloers op zou zijn. Zoals de naam van het bedrijf al aangeeft, ligt de nadruk op blauw. Je vindt talloze blauwe kledingontwerpen – van hemelsblauw tot diep donkerblauw. Katoenen colberts in het blauw vind je in overvloed. Daarnaast kom je ook vele opgewekte kleuren tegen zoals zonnig geel en intens geel. Ben je meer een liefhebber van zakelijke, strikte tinten? Ook dan kijk je je ogen uit. Maak een statement met kleuren van subtiel fluor of kies voor uitgesproken bordeaux. Ben je meer op zoek naar een kleurenpalet voor de zomer- en vakantiemaanden? Kies dan voor zongebleekte varianten.

Ontdek het brede aanbod

Wat je lievelingskleur of stijl ook is, er is voor iedereen iets te vinden bij Blue Industry. Eén ding is zeker; elk ontwerp is uniek en uitgesproken. Gewoon is een term die wordt vermeden; een term die ook niet past bij een bedrijf dat de filosofie aanhangt dat kleding de man maakt. De kleuren en patronen van de katoenen colberts zijn uitgesproken, maar nooit kolderiek. De kleding is altijd speels, zakelijk en in balans. Ideaal voor de wereld van ‘nu’.

https://www.blueindustry.nl/nl/