Voor veel bedrijven zijn kunststof pallets een goede oplossing. Anders dan houten pallets, zijn kunststof pallets namelijk veel gemakkelijker op maat te maken. Heeft u bijvoorbeeld producten die afwijken van de standaard maten, dan voldoen de normale bakken en pallets wellicht niet voor het vervoer. Dan is het fijn als u kunt kiezen voor een afwijkende maat. Het voordeel van kunststof is dat het in elke mogelijke vorm kan worden gemaakt. Natuurlijk moet u hiervoor wel zijn bij een bedrijf wat deze mogelijkheden ook heeft. Bijvoorbeeld bij een bedrijf als Alpac. Sinds 2006 levert dit bedrijf kunststof bakken en pallets aan tal van bedrijven.

Zowel standaardproducten als maatwerk

Bij Alpac vindt u een zeer groot assortiment aan kunststof producten. Het aanbod loopt erg uiteen, van stapelbare kunststof bakken tot kunststof pallets en isotherm containers. Maar naast het grote aanbod met standaardproducten, is er ook veel mogelijk qua maatwerk. Met een specialistische ontwikkel- en maatwerkafdeling wordt er voor elk project een passende oplossing gevonden. Er zijn ook verschillende projectoplossingen op de website te vinden. Van kunststof bakken voor het opkweken van kiemgroenten tot het bewaren en vervoeren van verse vis. Voor het creëren van een geschikte oplossing voor uw project kunt u dus zeker terecht bij de specialisten van Alpac.

Geen zorgen met tien dagen omruilgarantie

Ook tijdens en na de levering kunt u vertrouwen op een uitstekende service. Allereerst betaalt u bij een bestelling boven de €200,- geen verzendkosten. Daarnaast ontvangt u na ontvangst van de bestelling tien dagen omruilgarantie wanneer de producten toch niet voldoen aan uw wensen. Zo kunt u zorgeloos uw bestelling plaatsen. Maar dankzij de goede Europese kwaliteit en het ruime aanbod, is de kans zeer klein dat uw bestelling niet naar wens zal zijn. Neem dus snel een kijkje op de website en vraag gemakkelijk een offerte aan of plaats direct uw bestelling.