Een bedrijf dat zowel kunststof leidingsystemen in alle diameters kan leveren alsook monteren is AZ Techniek. Dit bedrijf heeft al geruim wat ervaring en expertise gewonnen op het gebied van engineering van kunststofproducten. U kunt hierbij onder andere denken aan kunststof leidingsystemen, opslagtanks en andere kunststof apparatenbouw zoals gaswassers en opslagtanks. Bovendien werkt dit bedrijf met materialen en onderdelen van hoogwaardige kwaliteit.

Kunststof leidingsystemen voor divers gebruik

Via AZ Techniek kunt u diverse typen leidingsystemen verkrijgen. Of het nu gaat om een afzuiginstallatie, ventilator, suskast of doseerkast, u kunt ervoor terecht bij dit bedrijf. De productie van kunststof leidingsystemen gebeurt voor u als klant altijd op maat. Zo kunt er zeker van zijn dat een product heel nauw aansluit bij uw specifieke toepassing. Naast de productie op maat komen de vakmensen van AZ Techniek ook uw product op locatie leveren en monteren. 

Dienstverlening van A tot Z

Wanneer u kiest voor AZ Techniek dan kiest u voor een dienstverlening gedurende uw hele project. Dit begint bij het eerste gesprek waarin uw wensen doorgenomen worden. Hierop zullen de professionals u van gedegen advies voorzien, bijvoorbeeld op het gebied van vormgeving en materiaalgebruik. Vervolgens wordt uw product op maat geproduceerd, geleverd en gemonteerd. Deze volledige service geldt zowel voor een volledig project alsook een deelproject. Moet er bijvoorbeeld een nieuwe installatie aan een bestaande tekening toegevoegd worden? Dan kan u daarvoor ook terecht bij AZ Techniek.

Materiaal en onderdelen van kwaliteit

AZ Techniek kan u materialen van de hoogstaande kwaliteit garanderen voor de vervaardiging van uw product. Zo worden bij de vervaardiging van leidingsystemen van kunststof voor sproeiwater, luchtbehandeling, chemicaliën en afvoer gebruik gemaakt van onderdelen van fabrikanten als Simona, Agru, FIP en GF. De kwaliteit van het toegepaste HDPE leidingwerk is standaard PE100. Gegalvaniseerde, kunststof of RVS beugels vormen de ondersteuning. 

https://aztechniek.nl/