AT webdesign
Image default
Boeken en Tijdschriften

Laat een boek drukken met een kleine oplage voor familie en vrienden

Wil je een origineel cadeau voor familie en vrienden laat dan een boek drukken met een kleine oplage? Dat kan al vanaf enkele exemplaren. Een leuk idee voor bijvoorbeeld een familiereünie. Je kunt zelf een boek samenstellen met leuke verhalen en foto’s over de familiegeschiedenis en dit tegen een scherpe prijs laten drukken. Zo hebben alle leden van de familie een uniek exemplaar in huis dat nergens te koop is, maar wat wel hun geschiedenis weergeeft. Je kunt een boek drukken in kleine oplage al vanaf desnoods één exemplaar laten doen, maar ook of stuks is geen enkel probleem. Ook het aantal pagina’s maakt daarbij niet uit!

Een kleine oplage laten drukken voor een scherpe prijs

Misschien ben je bang dat je voor een boek drukken in kleine oplage de hoofdprijs betaalt. Maar niets is minder waar. Natuurlijk is de prijs lager als je van een boek 10.000 exemplaren kan laten maken. Maar dat is slechts weinigen gegund. Dan moet je echt een bestseller hebben geschreven, of het moet gaan om het telefoonboek van Amsterdam, wat inmiddels ook al jaren niet meer van de persen rolt. Maar gelukkig kun je ook voor een kleine oplage gewoon een redelijke prijs betalen als je maar in zee gaat met de juiste drukkerij die ook een kleine opdracht serieus neemt.

Deze drukkerij voert ook jouw kleine drukopdracht met zorg uit

Op zoek naar een drukkerij voor een boek drukken in kleine oplage? Dan kom je al snel terecht bij Bookadew. Zij staan er om bekend ook particuliere klanten en kleine zakelijke opdrachtgevers graag te ontvangen. Je kunt een online prijsopgave laten berekenen door je wensen in de calculator in te voeren. Als je vragen hebt dan kun je contact opnemen voordat je een opdracht instuurt. Je kunt zelf het formaat van je boek aangeven en het soort papier. Ook kun je kiezen voor en zachte of harde kaft voor je boek. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs.