Een makelaar in Den Bosch met jarenlange ervaring in het vak en veel expertise op de woningmarkt is Boumij Makelaars. Heeft u een woning gevonden waar u laaiend enthousiast over bent, maar zou u graag de professionele kijk en het advies van een specialist wensen tijdens een bezichtiging en het eventueel daaropvolgende onderhandelingstraject? Hier kan Boumij Makelaars u mee van dienst dan zijn. Deze makelaar in Den Bosch biedt namelijk aankoopbegeleiding, waarbij experts op de woningmarkt u begeleiden bij de eventuele koop van uw droomwoning.

Wat is aankoopbegeleiding juist?

In eerste instantie maakt een van de specialisten van Boumij Makelaars een afspraak voor een bezichtiging met de particuliere verkoper of verkopend makelaar. Samen met deze specialist gaat u vervolgens de woning of het appartement dat u op het oog heeft bezichtigen, waarbij specifiek aandacht is voor de bouwkundige staat van het pand. Daarbij neem de specialist van Boumij Makelaars de prijsgeschiedenis met u door, waarbij ook gelet wordt op onder andere de locatie en de algemene woningmarkt. Wilt u dan een bod doen? Dan wordt de hoogte van dit bod met u besproken, alsook de aankooptactiek. Het onderhandelingstraject zelf vertrouwt u vervolgens helemaal toe aan Boumij Makelaars, waarbij te allen tijde met u overleg plaatsvindt. Mocht er overeenstemming bereikt worden over de prijs, dan zal de specialist van Boumij Makelaars u verder helpen met het doornemen van de koopovereenkomst en de uiteindelijke eigendoms- en sleuteloverdracht.

Benut ook hun overige diensten

Heeft u nog geen woning gevonden die aan uw woonwensen voldoet? Dan kunt u de makelaars van Boumij Makelaars inschakelen voor uw zoektocht naar geschikte mogelijkheden. Deze makelaar in Den Bosch heeft namelijk een ruim aanbod van zowel koop- als huurwoningen en appartementen. Deze panden bevinden zich niet alleen in Den Bosch zelf, maar ook in de omliggende regio. Daarnaast kunt u ook voor de verkoop van een woning u terecht bij Boumij Makelaars. Vraag hiervoor op vrijblijvende basis een kennismakingsgesprek aan via deze makelaar in Den Bosch. Een van de specialisten zal dan bij u langskomen. Neem dus zeker eens contact op om te ontdekken wat deze makelaar in Den Bosch voor u kan betekenen.