AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Neem eens een andere snack ‘s avonds en ga voor verse chips

Als je graag ’s avonds of in het weekend wat zouts eet om te snacken, dan is de verse chips van Boerderij Chips echt eens iets anders. Kies een keer niet voor de standaard Lays paprikachips en laat je verrassen door een andere zoute knabbel. De verse chips kun je voor elke gelegenheid serveren en heeft een heerlijk verse smaak. Eet het bijvoorbeeld op de bank tijdens het kijken van jouw favoriete film, of serveer het op een lekkere borrelplank met andere hapjes erbij. De authentieke chips is op elk moment een goed idee.

Krijg een unieke smaakervaring

De chips van Boerderij Chips is gemaakt van eigen geteelde aardappelen. De chips is helemaal vers gebakken op de boerderij en laat jou genieten van een authentieke aardappelsmaak. Je hebt de keuze uit verschillende smaken. Ga bijvoorbeeld eens voor de ribbelchips met zeezout. Of als je geen fan bent van ribbelchips, ga dan voor de gewone chips met zeezoutsmaak. Hiernaast bestaan er nog de smaken paprika en puur. Deze laatste kun je vergelijken met de naturel smaak, alleen heeft deze verse chips nog een extra natuurlijke smaak, doordat er geen zout of andere smaakversterker aan toe is gevoegd. Ben je benieuwd hoe deze verse chips gemaakt wordt? Je kunt heel eenvoudig ook zelf jouw eigen chips thuis bakken. Het enige wat je nodig hebt, zijn goede aardappelen, olie en zout en je kunt aan de slag. Probeer het nu thuis uit of koop de al gebakken chips in een van de supermarkten in jouw buurt of in de webshop van Boerderij Chips.

Combineer de chips met de lekkerste hapjes

Bak jouw eigen chips of kies voor de verse Boerderij Chips. Probeer de chips eens bij een hamburger, of besmeer ze met geitenkaas of een andere lekkere salade. Je kunt eindeloos variëren met de verse chips. Denk ook eens aan een heerlijke aardappelgratin, waarbij je de aardappels vervangt door chips. Wacht niet langer en koop jouw heerlijke chips!