Bent u op zoek naar het beste bedrijf als het gaat om glasherstel in Breda? Hermans & Huijgens is sinds 1916 een ervaren speler binnen de sector. Als er een ruit sneuvelt komt het vaak genoeg voor dat u een aantal dagen, al niet weken, moet wachten op een vervanging. Hermans & Huijgens is de beste in glasherstel in Breda omdat zij hun klanten een aantal garanties en services bieden dat anderen in de branche niet doen. Ten eerste heeft dit bedrijf een grote voorraad aan alle soorten en maten glaswerk. Van ‘normaal’ glaswerk tot zon- en brandwerend glas, ze hebben het allemaal. Ten tweede biedt Hermans & Huijgens u de 24 uur garantie. Dit houdt in dat u binnen 24 uur een nieuwe ruit heeft óf dat u een noodoplossing aangemeten heeft gekregen.

Hermans & Huijgens tot uw dienst

Een derde service dat Hermans & Huijgens de klant biedt is een totaalpakket aan expertise. Dit bedrijf is namelijk niet alleen de beste in glasherstel in Breda, ook andere gerelateerde diensten behoren tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan schilderwerk, reparaties of renovaties, bouwwerkzaamheden of onderhoud. U kunt elk van deze diensten aanvragen of een combinatie hiervan. Denk maar eens aan een kapotte ruit. Vaak blijft het daar niet bij maar heeft u ook schade aan het omringende tegel-, hout- en verfwerk. Als uw ruit wordt vervangen pakken de werkmannen van Hermans & Huijgens ook meteen de andere schade aan. Naast particuliere aanvragen worden ook zakelijke projecten aangenomen. Grote winkelcentra, woningbouwcoöperaties, het Rijk en zorginstellingen gingen u al voor.

Een 100-jarige geschiedenis

Hermans & Huijgens heeft een aardige geschiedenis met meer dan 100 jaren op de teller. Pas sinds de laatste jaren heet het bedrijf ‘Hermans & Huijgens’. Dit gebeurde toen meneer Huijgens zijn expertise uit de bouw- en onderhoudssector met zich meenam. Dit samenwerkingsverband zorgt ervoor dat Hermans & Huijgens ervaring in huis heeft voor bouwwerkzaamheden, glasherstel én schilderwerk. Kortom, de 100 jaren ervaring zijn duidelijk te zien en u doet er goed aan om voor Hermans & Huijgens te kiezen.

https://bouwenschilderwerk.nl