Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de techniek? Dan heeft TechMatch ongetwijfeld de juiste vacature voor jou. Dit detacheringsbureau in de techniek heeft jarenlange kennis en ervaring met het matchen van technische specialisten en bedrijven die op zoek zijn naar gekwalificeerde medewerkers. TechMatch heeft een breed netwerk dat zorgt voor een groot aanbod aan vacatures. Er zijn functies beschikbaar in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek en procestechniek, maar ook in de logistiek, automotive en hightech.

Met en zonder ervaring

Om je in te schrijven bij dit detacheringsbureau in de techniek hoef je geen jarenlange ervaring te hebben. Ook als je net klaar bent met je opleiding kun je bij TechMatch terecht. Als je een MBO-, HBO-, of WO-opleiding in de techniek hebt en weet welke functie je voorkeur heeft, kun je op de website gemakkelijk filteren. Je krijgt dan direct een overzicht met de best passende vacatures. Om een optimale match te kunnen maken, is het verstandig een profiel aan te maken. Hierin kun je alle gegevens opnemen die van belang zijn bij het vinden van de juiste vacature. Je kunt dan ook meteen je CV erbij zetten, zodat online solliciteren snel en gemakkelijk gaat.

Advies op maat altijd mogelijk

Weet je niet zo goed waar je naar op zoek bent of wat je mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak met een professioneel adviseur, die je verder helpt om de juiste vacatures te zoeken en te vinden. TechMatch is een detacheringsbureau in de techniek dat bedreven is in het vinden van de baan die perfect aansluit bij jouw mogelijkheden en wensen. Op de kantoren in Breda, Eindhoven en Nijmegen vind je professionele medewerkers, die je graag telefonisch of per email verder helpen. En heb je de best passende vacature gevonden? De baan waarvan je hart sneller gaat kloppen? Solliciteer dan direct online. Dankzij TechMatch ben je bij je droombaan uitgekomen.

https://www.techmatch.nl