Zelf je online training maken? Bij UNI-Learning krijg je de tools aangereikt om dit mogelijk te maken. Omdat we tegenwoordig allemaal maar wat graag achter een scherm zitten, is het een zeer efficiënte manier om via e-Learning je werknemers een cursus te laten doen. Geen gedoe met vervanging regelen voor de werknemers die een dagje op cursus gaan. Geen extra kosten voor vervoer en materialen. Met een online cursus of training maak je het voor iedereen mogelijk om te blijven leren en om samen te werken aan de bedrijfsdoelen. Bij UNI-Learning kan je bijvoorbeeld zelf lessen maken, cursussen of modules samenstellen, het online leerproces beheren én persoonlijke data bijhouden.

Kies voor e-learning met impact

Als je kiest voor UNI-Learning dan kies je voor e-Learning met impact. Eén van de tools die UNI-Learning aanreikt voor een online training maken is het bijhouden en beheren van online persoonlijke data. Hierbij kun je bijvoorbeeld zien hoe goed (of slecht) je werknemers scoren op bepaalde onderwerpen of vragen in je online cursus of module. Kennis is macht, wat betekent dat je dan op basis van die gegevens bepaalde onderdelen meer onder de aandacht kan brengen. Zo werk je efficiënt en creatief aan een betere bedrijfscultuur of veiligheid op de werkvloer.

Sectoren en projecten

Verschillende sectoren hebben verschillende behoeften. Het is dan ook niet gek dat er ontzettend veel manieren zijn waarop je je online training inhoud en vorm kan geven. Werk je in de luchtvaart? Kijk dan eens bij UNI-Learning voor de mogelijkheden voor veiligheidsmodules. Je kan een online training maken voor je cabinepersoneel wat betreft veiligheid en welke richtlijnen ze moeten volgen in geval van nood. Of wat dacht je van de veiligheidsvideo die passagiers te zien krijgen vlak voor het opstijgen? Kennisoverdracht is een essentieel onderdeel van bedrijven en UNI-Learning geeft hierbij de handvaten om het meeste te halen uit de e-Learning omgeving. Wie wil dat nou niet?

https://www.uni-learning.com/nl/