Tiktok is een van de nieuwste social media platformen die in een zeer korte tijd enorm populair geworden is. Het platform bestaat al meerdere jaren maar is pas echt populair geworden sinds het einde van 2019. Rond deze tijd zijn ook steeds meer accounts aangemaakt op tiktok en brak het platform door als een nieuwe hype die iedereen moest volgen. In deze blog gaan we wat verder in op Tiktok en wat het platform precies inhoudt.

Wat is Tiktok?

Tiktok is een social mediaplatform waarop gebruikers kleine korte filmpjes kunnen zetten die volgers kunnen bekijken. Deze filmpjes zijn meestal humoristisch en maken in sommige situaties gebruik van bekende liedjes of fragmenten die iedereen herkent. Hierdoor zorg je ervoor als contentcreator dat mensen je filmpjes meer herkennen en daardoor eerder geneigd zijn deze te bekijken. 

Wat kun je met Tiktok?

Net zoals Instagram kun je met Tiktok een prima zakcentje verdienen. Dit kun jij doen door boeiende en aansprekende content te creeëren die volgers aanspreekt. Indien je genoeg volger genereert kunnen bedrijven je contacteren om een bepaalde product of dienst aan te bevelen en zijn ze bereid hier een behoorlijk bedrag voor neer te leggen.; Buiten dit kun je tiktok ook gebruiken om een liedje te promoten. Zo werd er afgelopen tijd enorm veel voorheen onbekende muziek gepromoot via tiktok en heeft dit voor sommige artiesten gezorgd voor een internationale doorbraak.

Zo word jij bekend op tiktok

Voordat jij geld kunt verdienen met dit social media platform dien je wel eerst genoeg volgers en likes te hebben verkregen. je kunt dit doen door boeiende content te creeëren en daardoor meer mensen aan te spreken om je video’s te bekijken of te liken. Meer tiktok likes krijgen zorgt ervoor dat je opvalt bij gebruikers en daardoor meer kans hebt om ontdekt te worden door een groter publiek.

http://gebruikersnamen.nl/product/tiktok-likes-kopen/