Een voordelige en duurzame schutting bouwt u met geschaafde planken van Douglas hout. Het hout van de Douglasspar is van nature erg duurzaam en gaat onbehandeld minimaal tien tot vijftien jaar mee. Het is een sterk houtproduct dat goed tegen de weerselementen bestand is. Douglas planken lenen zich dan ook uitstekend voor de buitenconstructies waaronder schuren, vlonders, veranda’s en schuttingen. Bent u op zoek naar een leverancier van voordelige Douglas planken voor uw nieuw te bouwen schutting? Dan bent u aan het juiste adres bij Tuinhout Compleet, de specialist op het gebied van Douglas houtproducten.

Douglas schuttingplanken kopen

Bij Tuinhout Compleet vindt scherp geprijsd Douglas hout speciaal voor het bouwen van schuttingen. De schuttingplanken zijn van stevige en goede kwaliteit en kunnen eveneens gebruikt worden voor het maken een poort. U vindt naast de voordelige schuttingplanken ook andere benodigdheden die u voor uw bouwproject kunt gebruiken. Denkt u hierbij aan schroeven, spijkers, verf en beits, maar ook steunbalken waar de schuttingdelen tussen komen te staan. Bestel al uw benodigdheden eenvoudig online in één order. In de meeste gevallen is uw bestelling binnen tien werkdagen geleverd, zodat u snel van start kunt met uw project.

Overige toepassingen van Douglas hout

Met Douglas planken kunt u vele kanten op. Geschaafd hout is geschikt voor schuttingen en bezaagd Douglas hout voor het maken van meubels. Daarnaast kunt u deze houtsoort vanwege het stevige en stabiele karakter onder andere gebruiken voor het maken van schuren, overkappingen, veranda’s en vlonders. Ook als gevelbekleding worden vaak Douglas planken gebruikt. Bent u benieuwd naar alle toepassingen van deze houtsoort of wilt u gelijk een bestelling plaatsen? Bezoek dan de webshop van Tuinhout Compleet. U vindt hier niet alleen veel aanvullende informatie maar ook de contactgegevens van deze houthandel. Ziet u bijvoorbeeld niet uw gewenste afmetingen binnen het aanbod of wilt u advies inwinnen voor het aangaan van uw project, dan kunt u terecht bij de specialisten van dit bedrijf.