AT webdesign
Particuliere dienstverlening

Waarom kiezen voor een New Motion laadpaal bij u thuis of op het werk?

U heeft geïnvesteerd in een elektrische wagen en wilt nu een laadpaal laten plaatsen zodat u thuis uw auto kunt opladen. Dan vraagt u zich vast af welke laadpaal u het beste kiest. Er zijn immers verschillende soorten laadpalen die u kunt laten plaatsen, van verschillende producenten. Dus wat is de beste keuze? Het antwoord: de New Motion laadpaal. Deze laadpalen kunt u overal laten plaatsen, zowel binnen als buiten, ongeacht de ondergrond. Bovendien geniet u bij een New Motion laadpaal van een buitengewone efficiëntie. Met deze laadpalen laadt u uw auto tot wel 60% sneller op dan met een standaard stopcontact. De laadpaal gebruikt hiervoor slimme technologie en biedt een functioneel ontwerp dat al meermaals werd bekroond. Door New Motion laadpalen te laten plaatsen, kiest  dus voor stijl en kracht.

Ook voor zakelijke gebruikers

De New Motion laadpaal is beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. U kunt deze laadpalen dus ook plaatsen aan uw bedrijf. Perfect als u zelf elektrisch rijdt, maar ook een motivatie voor uw werknemers om te kiezen voor elektrisch rijden. Laadpalen plaatsen aan uw bedrijf, is ook een handige manier om bezoekers te lokken en langer laten blijven in uw bedrijf. Enkel voordelen dus als u deze laadpalen laat plaatsen. Dankzij de slimme technologie van deze laadpunten, heeft u bovendien volledig de controle over wie deze gebruikt. Zo kunt u een prijs configureren voor gastgebruikers van de New Motion laadpaal en bewaart u het overzicht van de laadsessies en de kosten van uw personeel.

Laat uw laadpalen plaatsen door een expert

Voor uw laadpalen te laten plaatsen, rekent u op een expert. Kies daarom voor Charge Pro. Dit bedrijf heeft veel ervaring met het plaatsen van de New Motion laadpaal. Wist u bovendien dat u als zakelijke gebruikers gratis een laadpaal kunt krijgen bij dit bedrijf? Dit kan als u elke dag minimum 600 bezoekers ontvangt en een gemiddelde laadtijd van 30 minuten haalt. Is dit het geval? Dan regelen de experts de vergunningen voor u en gaan ze meteen aan de slag met de nodige voorbereidingen. Meer weten? Bezoek dan zeker de website van Charge Pro!

Gerelateerde artikelen

Ervaren makelaar in Den Bosch

Kies een besteklade die de indeling van de keukenlades verbeterd

Persoonlijke hypotheek advies bij deze professional in Haarlem