AT webdesign
Image default
Industrie

Welk professioneel bedrijf schakelt u in voor aluminium gieten?

Als u producten in aluminium wilt laten gieten, dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een professioneel bedrijf dat deze opdracht voor u uitvoert. Wellicht heeft u een mooi product ontworpen dat u van aluminium wilt laten maken. Het is gebruikelijk om dan eerst een prototype te laten maken. Als dit prototype voldoet aan uw verwachtingen, wordt het aluminium gieten in productie genomen. Als het product aanslaat, kan er op grotere schaal worden geproduceerd om de kosten te drukken. Hiervoor zoekt u uiteraard een betrouwbare specialist in werken met gietaluminium, zoals Perla Alucast.

Kies voor vakmanschap van eigen bodem

Het uitbesteden van aluminium gieten aan een buitenlands bedrijf brengt risico’s met zich mee. Als u de taal niet goed beheerst, kan het gebeuren dat afspraken niet goed overkomen. Hierdoor loopt u het risico dat de kwaliteit tegenvalt of dat u niet de juiste aantallen op tijd geleverd krijgt. Dit risico is minimaal als u zaken doet met Perla AluCast. Zij werken al jaren samen met betrouwbare bedrijven in onder andere China en India. Daar wordt aluminium gieten professioneel uitgevoerd in zeer goed uitgeruste fabrieken. Of het nu gaat om een klein onderdeel voor een machine of voor gietaluminium kozijnen of uitschuifladders; u kunt er altijd op rekenen dat uw opdracht correct wordt uitgevoerd. Uiteraard wordt hierbij ook het afgesproken tijdstip aangehouden.  

Ontdek wat aluminium gieten u kost

Misschien denkt u dat aluminium gieten een erg kostbaar proces is. Natuurlijk is gietaluminium een duurder materiaal. Maar als u kiest voor productie in een lagelonenland, vallen de kosten enorm mee. U ontvangt uiteraard voor het aluminium gieten vooraf een offerte. Zo weet u waar u aan toe bent en met welke kosten u rekening moet houden. U kunt ook bepaalde nabewerkingen in de offerte laten opnemen, zoals het assembleren van aluminium onderdelen. Vervolgens kunt u het eindproduct verkopen of opnemen in een verder productieproces. De mogelijkheden zijn kortom zeer divers als u Perla Alucast inschakelt. Neem daarom contact met hen op en deel uw wensen!