AT webdesign
Dienstverlening

Zelf borrelhapjes maken die het lekkerste resultaat opleveren

Heeft u een verjaardag of ander feest in het vooruitzicht en gaat u zelf borrelhapjes maken? Dan is het soms lastig te bepalen welke hapjes het lekkerst zijn, of welke het best in de smaak zullen vallen bij uw gasten. Een lekker borrelhapje is een belegd toastje. Nu kunt u toastjes beleggen met standaard salades of een plak brie. Uiteraard is dat qua smaak ook zeker niet verkeerd, maar er zijn veel creatievere dingen te bedenken met toastjes. Wilt u uw gasten graag verrassen? Kies dan voor borrelhapjes die misschien iets meer tijd kosten, maar er daardoor ook zeer smakelijk uitzien.

Gemakkelijk borrelhapjes maken met originele recepten

Toastjes zijn heel veelzijdig en daardoor is het gemakkelijk er totaal verschillende borrelhapjes mee te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van toast met zelfgemaakte asperge, ham en ei salade? Ook toast met avocadodip zal zeker in de smaak vallen. Een andere favoriet is toast caprese met prosciutto. De combinatie van tomaat en mozzarella doet het immers altijd goed. Zoete hapjes zoals mini pasteitjes met gele room en aardbeien zijn perfect voor in de lente, zeker als de aardbeien lekker zoet zijn. Zoekt u nog meer inspiratie? Deze recepten komen van de website van Jos Poell. Naast de zojuist genoemde recepten vindt u hier uiteraard nog veel meer lekkere recepten om zelf borrelhapjes te maken.

De basisproducten voor uw zelfgemaakte borrelhapjes

Bij Jos Poell hebben ze alle basisproducten die u nodig heeft voor uw feest. Gebaksbodems en suikerschelpen voor het maken van taartjes en knapperige toastjes voor de borrelhapjes. Met de pasteitjes kunt u helemaal alle kanten op. Maak hiervan zoete hapjes of verwerk ze in uw diner, bijvoorbeeld als pasteitje Rendang. Neem een kijkje op de website en ontdek welke mogelijkheden er zijn voor uw aankomende feestje. U vindt de producten van Jos Poell bij u in de supermarkt!

Gerelateerde artikelen

Wat te overwegen bij een Website laten maken Rotterdam?

Ga ontspannen op vakantie als alleenstaande

Tweedehands meubels zijn een uitstekende keuze