AT webdesign
Image default
Fotografie

3D scanning met de faro focus 3d scanner

Faro focus 3D scanner

Ontdek de meest compacte en lichtgewicht 3d scanner ter wereld. Met de faro 3d scanner is het eindelijk mogelijk om altijd en overal zeer nauwkeurige 3d scan te maken van objecten, installaties, gebouwen en infra. Ontdek de vele voordelen die nu mogelijk zijn met laser scanning bij 3DLS.nl.

Hoge nauwkeurigheid met laserscanning

De faro 3d scan apparaat zit boordevol gevoelige sensoren en nieuwe technologieën. Hierdoor wordt de hoogste nauwkeurigheid bereikt tijdens het scannen en inmeten van de omgeving.

Het apparaat is zo slim dat het automatisch kan compenseren voor onnauwkeurigheden. De scan specialisten bij 3dls.nl hebben de kennis en ervaring om deze onnauwkeurigheden onmiddellijk te verifiëren. Zodoende krijgen onze klanten gegarandeerd de juiste kwaliteit scangegevens met traceerbare documentatie.

Uw webshare software in de cloud

Bij 3dls.nl maken we het toegankelijk maken en bereikbaar houden van data zo eenvoudig mogelijk door scandata in de cloud te zetten via onze de handige faro webshare software. Tijdens het vastleggen van de gegevens op locatie, verzend onze 3d scanner automatisch de scangegevens draadloos naar Faro Scene webshare. Hierdoor kan er real-time naar scan- en registratie data gekeken worden wat natuurlijk een tijdsbesparing oplevert. En met een gewicht van minder dan 5kg is de scanner ontzettend mobiel en draagbaar. Het is zelfs geschikt en toegestaan deze mee te nemen aan boord bij een vliegtuig. Dat maakt een 3d scan opdracht haalbaar overal ter wereld.

Overal inzetbaar onder alle omstandigheden

De faro focus scanner bevat de IP54 rating en dat betekent dat het apparaat gebruikt kan worden in natte weersomstandigheden bij temperaturen tussen -20 en + 55 graden Celcius. Hiermee kunnen wij nagenoeg altijd scanmetingen uitvoeren in zowel binnen- als buitenruimtes.

Laserscanning voor iedere toepassingen

Bij 3dls.nl hebben we bewust gekozen voor de faro 3d scanner omdat deze specifiek ontworpen is voor architectuur, engineering, 3d bouwtekening laten maken, infra en zelfs forensisch onderzoek. Deze scanners leggen de wereld digitaal vast zoals het echt is en dat geeft de beste informatie om de juiste analyses te kunnen maken voor real-life scenario’s.

Leren omgaan met 3d scan data

Wenst u zelf graag leren om te gaan met de 3d scan data? Dan kunt u bij 3dls.nl een opleiding volgen om te leren werken met 3d puntenwolken, het kunnen exporteren van data en de gegevens effectief gebruiken. Ook kunnen wij u leren omgaan met een 3d scanner indien u deze zelf heeft gekocht. Na de beginnerstraining bent u in staat de gegevens slim en effectief verwerken en deze te exporteren naar CAD-omgevingen.

https://www.3dls.nl/