AT webdesign
Image default
Fotografie

Kunst behouden met giclée prints

Re-Art is een bedrijf dat voor u giclée prints kan vervaardigen die voldoen aan gestelde eisen. U wilt uw kunst immers op hoogwaardig papier laten afdrukken en er zeker van zijn dat enkel de beste inkt is gebruikt voor het aanmaken van verschillende lagen. Uw kunst komt zo mooi op papier en kan met al uw volgers gedeeld worden. Kunst moet vakmanschap blijven en Re-Art zorgt ervoor dat dit gewaarborgd wordt. Om het vakmanschap aan te tonen, beschikt Re-Art over het kwaliteitskeurmerk ‘Certified Art Giclée’ en kan voor u giclée kunstdruk edities verzorgen. Er zal nauwelijks onderscheid kunnen worden gemaakt tussen het originele kunstwerk en de prachtige, hoogwaardige afgedrukte giclées op papier of canvas. U wilt profiteren van hoogwaardige kwaliteit aan afdrukken, die zelfs in een museum niet zullen misstaan.

Kwaliteit volgens hoge eisen

Het kwaliteitskeurmerk garandeert aan kunstenaars, galeries en consumenten dat de giclée prints van uitstekende kwaliteit zijn vervaardigd. Ook kunt u erop vertrouwen dat de giclées een lange levensduur hebben en dat ze zijn voorzien van een certificaat van echtheid. U kunt meerdere oplages bestellen en deze in verschillende afmetingen aan uw publiek verkopen. Zo kan een ruimer publiek genieten van uw kunstwerken, terwijl dit alsnog betaalbaar blijft. Ook musea maken tegenwoordig gebruik van deze digitale printtechniek om kunstwerken die te kwetsbaar zijn om tentoon te stellen, alsnog onder de aandacht bij het publiek te brengen. Bij Re-Art bestelt u uw giclée prints met hoogstaande waarde.

Giclées op papier drukken

Deze digitale printtechniek vraagt kennis van zaken. Bij Re-Art wordt uw kunst vervaardigd met watervaste archival pigment inkt. Dit wordt aangebracht op zuur- en OBA-vrije materialen, waarna de giclée prints worden voorzien van een onzichtbare coating. Hierdoor ontstaat een chemische reactie tussen inkt en materiaal. U kunt rekenen op echtheid, zorgvuldigheid en hoogwaardige drukkunst voor het printen van uw kunst als giclée print als u uw kunstwerken onderbrengt bij Re-Art.

https://www.re-art.com/