AT webdesign
Image default
Dienstverlening

Bezoek deze glasleverancier in Weert en kies uw ideale glastype

Zoekt u een glasleverancier die precies het juiste type glas installeert in uw pand? Dan is Pro Glas hét bedrijf waar u naar op zoek bent. Al sinds 1988 is deze glasleverancier in Weert actief in het leveren en installeren van glas op maat. Met al meer dan 30 jaar ervaring voeren zij projecten uit voor onder meer particulieren, aannemers, schildersbedrijven en woningstichtingen. Dit bedrijf garandeert te allen tijde een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van zijn producten en levert veel verschillende glassoorten. Daarom vindt u hier altijd het meest passende glas voor uw project. Uiteraard vertrouwt u altijd op het deskundige advies van de specialisten van deze glasleverancier. Zij weten altijd raad met de toepassing van het juiste glas in uw situatie. Ontdek zelf de uitstekende services van Pro Glas!

Diverse typen glas voor uw project

Deze glasleverancier levert onder meer figuurglas, isolatieglas, enkel glas en zonwerend glas. Of het nu gaat om een grote verbouwing van een kantoorpand of een kleine aanpassing aan een ruimte in uw woning, de glasspecialisten bieden in iedere situatie de juiste oplossingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor warmtecomfort dat u creëert met kwalitatief isolatieglas, dat uiteraard ook milieuvriendelijk en energiebesparend is. Of kies voor zonwerend glas voor onder meer serres, dakbeglazingen en grote glaspartijen. De zogenaamde ‘Glasboy’ wordt door dit bedrijf gebruikt om alle soorten glas te monteren. U heeft daarnaast de mogelijkheid om deze te huren, zodat u ook zelf eenvoudig de montage kunt verrichten. De compacte afmeting, de hijshoogte tot acht meter en de rupsbanden die voor een optimale verplaatsbaarheid zorgen, maken de Glasboy het ideale hulpmiddel voor uw project!

Bezoek ook onze showroom

Op de website bekijkt u eenvoudig alle mogelijkheden die u heeft voor uw glasproject. Daarnaast kunt u hiervoor ook een bezoek brengen aan de showroom van Pro Glas. De specialisten van deze glasleverancier in Weert, goed bereikbaar vanuit Eindhoven, leggen u graag alles uit over de glastypen die er verkrijgbaar zijn en hoe deze gemonteerd kunnen worden.

https://www.proglasweert.nl/