AT webdesign
Image default
Particuliere dienstverlening

Bezoek deze tandarts en onderga uw behandeling onder volledige narcose

Wist u dat u tandartsangst onder controle kunt krijgen? Wellicht bent u al een lange tijd op zoek naar een oplossing voor uw probleem, maar deze ligt dichterbij dan u denkt. Als u een afspraak maakt bij de tandarts van Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer, kunt u namelijk een behandeling onder volledige narcose krijgen. Dit betekent dat u door middel van een aan de computer aangesloten apparaat in slaap wordt gebracht. Hierna merkt u niets van de behandeling. Geen stress, geen paniek en geen angst – hoe prettig is dat? Lees verder en ontdek hoe een behandeling onder volledige narcose bij deze tandarts in Deventer te werk gaat.

Wat kunt u verwachten van deze behandeling?

Zoals u al las, wordt u tijdens de narcosebehandeling in slaap gebracht met behulp van een apparaat dat is aangesloten aan een computer. Deze computer monitort u gedurende de behandeling. Naast de computer houdt ook een assistente uw gezondheid en toestand in de gaten. U wordt dus zeer goed in de gaten gehouden! Zodra u in slaap bent, gaat de tandarts aan de slag. Omdat u toch niets merkt van de behandeling, is het voor hem ideaal om medisch lastige en langdurige gebitssaneringen uit te voeren. Na de behandeling wordt u rustig wakker en mag u bijkomen. Binnen een uur zult u zich waarschijnlijk al fit genoeg voelen om op te staan. Zorg er wel voor dat een naaste u komt ophalen en naar huis brengt, want u mag tot 24 uur na de behandeling niet deelnemen aan het verkeer.

Schroom niet om een afspraak te maken

Een afspraak maken bij de tandarts kan een obstakel zijn, zeker als u angst hebt. Te lang wachten kan echter grote problemen veroorzaken. Maar daarom vandaag nog een afspraak voor een narcose behandeling bij deze tandarts in Deventer. U kunt vaak al snel terecht. Wilt u meer weten over een behandeling onder volledige narcose bij deze tandarts? Breng dan een bezoek aan hun website of neem contact op met de praktijk via de contactgegevens op de website.