AT webdesign
Image default
Particuliere dienstverlening

Overzicht in het leven terugvinden via begeleid wonen voor volwassenen

Met begeleid wonen vinden volwassenen het overzicht in hun leven weer terug. Volwassenen met psychische kwetsbaarheden hebben soms hulp nodig in het dagelijks leven. Denk hierbij aan hulp bij het doen van de boodschappen, het indelen van de dag of om de financiën op orde te brengen. Leviaan is een specialist die de juiste begeleiding aanbiedt om het overzicht terug te vinden. Zij bieden deze vorm van begeleid wonen voor volwassenen aan in West-Friesland, Waterland en Zaanstreek. Als iemand zich aanmeldt voor begeleid wonen bij Leviaan, zal een zorgbemiddelaar de wensen en (zorg)behoeften bespreken. Zo krijgt u een juist antwoord op uw zorgvraag.

Welke ondersteuning en coaching heeft u nodig?

Bent u een volwassene met een psychische kwetsbaarheid? Dan kunt u zich bij Leviaan aanmelden voor begeleid wonen voor volwassenen. U ontvangt hier de persoonlijke ondersteuning en coaching die u nodig heeft. Deze begeleiding wordt ingevuld aan de hand van uw (zorg)behoeften. De focus ligt altijd op het behoud van de zelfstandigheid. Het doel is om u voor te bereiden om meer zelfstandig in de maatschappij te staan. Leviaan heeft diverse locaties die zich richten op specifieke doelgroepen. Zo hebben ze een woonvorm voor mensen met Korsakov en een locatie voor mensen met psychische kwetsbaarheden die ook in toenemende mate persoonlijke zorg nodig hebben.

Een vertrouwde vaste contactpersoon

Wanneer u zich aanmeldt voor begeleid wonen voor volwassenen bij Leviaan, dan zal in samenspraak met u een vaste contactpersoon uit de eigen omgeving worden aangewezen. Deze heeft een zeer belangrijke functie. Hij of zij zal aanwezig zijn bij het intakegesprek, maar ook betrokken worden bij het opstellen van signaleringsplan of het begeleidingsplan. Indien gewenst, kan de contactpersoon ook op de hoogte gesteld worden van veranderingen in uw situatie. Wilt u zich inschrijven voor begeleid wonen voor volwassenen bij Leviaan? Of wilt u eerst informatie ontvangen? Dan kunt u altijd bellen met de zorgspecialisten.

https://www.leviaan.nl