AT webdesign
Image default
Wijn

Bij deze wijnveiling biedt u op speciale wijnen van hoogwaardige kwaliteit

Heeft u altijd al eens een wijnveiling willen bijwonen? Dan is dit de uitgelezen kans voor u! Winefield’s Auctioneers is een wijnveilinghuis dat gevestigd is in Amsterdam. Tijdens iedere veiling heeft u de kans om op zeer exclusieve wijnen te bieden. Iedere wijnveiling start op zondagmorgen om 11.00 uur. Vanaf 10.30 uur bent u echter al welkom in het veilinghuis van dit bedrijf. Zo proeft u de wijnen alvorens de veiling begint en besluit u op uw gemak welke wijnen uw voorkeur hebben. Er lopen gedurende de voorproeverij wijnexperts rond die u advies geven én met genoegen al uw vragen over de wijnen beantwoorden. Bovendien is er online een catalogus, zodat u alle wijnen van de desbetreffende veiling van te voren al kunt bestuderen.

Bied mee op één van de verschillende mogelijkheden

Als u fysiek bij de wijnveiling aanwezig bent, laat u bij de biedregistratie een geldig legitimatiebewijs zien en haalt u uw biednummer op. Tijdens de fysieke veiling ervaart u een bijzondere en enthousiaste spanning. Het is ook mogelijk dat u op een andere manier uw bod uitbrengt, bijvoorbeeld als u niet bij de veiling aanwezig kunt zijn. Van tevoren kunt u een schriftelijk bod uitbrengen. Of breng telefonisch of live online een bod uit, als u niet in de gelegenheid bent voor een reis naar Amsterdam. Daarnaast is er soms ook een aftersales online, als een minimumprijs tijdens de veiling niet wordt behaald of als de wijnexperts van de veiling nog wat extra kistjes wijn in de kelder vinden.

Vraag naar de mogelijkheden van de wijnveiling

Wanneer u interesse heeft in de wijnveiling van Winefield’s Auctioneers, neemt u dan contact op met hun wijnexperts. Zij schrijven u graag in en beantwoorden eventuele vragen die u heeft. Voor u het weet, doet u mee met één van de wijnveilingen en haalt u unieke, oude wijnen in huis. Geniet van de verfijnde smaak van deze wijnen of geef een mooie fles cadeau, bijvoorbeeld als relatiegeschenk.

https://www.winefields.com/