AT webdesign
Image default
Woning en Tuin

Bomen laten kappen in Den Haag

Bomen kappen in Den Haag brengt veel meer complicaties met zich mee dan u zich misschien op het eerste gezicht zal realiseren. Wat dacht u van de drukke weg waar de bomen staan die gekapt moeten worden? Snelheid is dan ook een belangrijke factor. Of wat dacht u van de relatief kleine ruimtes waar de beoogde bomen staan? Wendbare machines en vaardige werkmannen zijn dan ook een pré. En heeft u al aan de hoge concentratie aan mensen gedacht in dichtbevolkte gebieden zoals Den Haag? Veiligheid is een factor die ook hoog op de lijst staat. Kortom, bomen kappen in Den Haag vergt veel meer vaardigheid, ervaring en goede machines dan andere groenprojecten op bijvoorbeeld het platteland doen.

Groenprojecten Madestein expert in bomen kappen in Den Haag

Groenprojecten Madestein is een expert in het kappen van bomen in de stad Den Haag. Dit groenbedrijf opereert al bijna 60 jaar in de omgeving van Den Haag en is dan ook geen groentje als het gaat om werken in kleine ruimtes. Ze gebruiken een speciale kniptechniek waarbij de takken van een boom op gecontroleerde wijze worden afgeknipt. De knipmachine heeft een dusdanige controle over het proces dat het de afgeknipte tak netjes en veilig op een stapel kan leggen bij de rest. Deze techniek is niet alleen veiliger dan oudere zaagtechnieken, het is ook sneller. En dat is nou net wat er nodig is in een drukke stad als Den Haag. Na het knippen wordt vervolgens de stam afgezaagd en blijft er een stronk over. Bomen kappen in Den Haag is dan ook een fluitje van een cent.

Stobbenfrezen om het groenproject af te ronden

Om deze stronk te verwijderen gaan we over op het project van stobbenfrezen. Stobbenfrezen is het proces waarbij de overgebleven stronken tot diep in de grond versnipperd worden. Zo kan de opdrachtgever direct verder met het vernieuwen en veranderen van de straat of het park. Bij stobbenfrezen wordt er een freesmachine gebruikt die ook op relatief kleine ruimtes gebruikt kan worden. Het ligt echter aan de grootte van de stam hoe snel dit proces verloopt met een kleinere freesmachine. Het resultaat blijft echter hetzelfde, stobbenfrezen maakt uw gazon of straat direct weer gebruiksklaar.