AT webdesign
Image default
Eten en drinken

Brievenbus Cadeau van Brievenbusbanket.nl

Gebak Laten Bezorgen

Bij brievenbusbanket.nl kunt u ambachtelijk gebak laten bezorgen door heel Nederland, België of Duitsland. Brievenbusbanket.nl heeft het gebak zó ontworpen dat het in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd wordt. Een groot voordeel van een levering door de brievenbus is dat de ontvanger niet thuis hoeft te wachten totdat de bezorger langskomt. Ook verpakt brievenbusbanket.nl het gebak goed en voedselveilig waardoor het zeker een aantal dagen houdbaar is, dit staat ook vermeld in het brievenbus doosje waarin u het gebak per post ontvangt.

U kunt kiezen uit verschillende soorten en maten brievenbustaart. De verschillende soorten waaruit u kunt kiezen zijn: Haagsche Hopjes Gebak, Walnoot Sinaasappel Gebak, Chocolade Gebak en Kaneel Gebak. Alle soorten zijn te bestellen in verschillende maten doosjes, waarbij in het grootste doosje u kunt kiezen om alle vier de soorten in hetzelfde doosje te laten bezorgen, dat uiteraard ook door uw brievenbus past.

Brievenbus Cadeau

Het brievenbus taartje van brievenbusbanket.nl is het perfecte cadeau per post om te versturen of om te ontvangen. In plaats van alleen een kaartje krijgt u een heerlijk taartje met een leuk kaartje geleverd. Een perfecte manier om bijvoorbeeld uw verjaardag op afstand te vieren, maar ook om bijvoorbeeld iemand beterschap te wensen, te feliciteren, te bedanken of gewoonweg zomaar iets te sturen. Met slechts een paar klikken verstuurd u een origineel en heerlijk brievenbus cadeau door heel Nederland, België of Duitsland.

Zakelijk Gebak Laten Bezorgen

Ook is brievenbusbanket.nl gespecialiseerd om voor bedrijven en instanties kleine maar ook grote orders te verwerken. Zo kan een bedrijf met slechts aan paar klikken het hele kantoor dat momenteel thuiswerkt een heerlijk cadeautje opsturen met leuke boodschap erbij, zo kunt u uw werknemers of collega’s een hart onder de riem steken en laten weten dat het werk nog steeds gewaardeerd wordt! Maar ook relatiegeschenken besteld u vanaf nu gemakkelijk bij brievenbusbanket.nl.

Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl voor een offerte op maat, deze helpen u graag en u krijgt doorgaans binnen twee uur al antwoord op al uw vragen.

https://www.brievenbusbanket.nl/