AT webdesign
Image default
Toerisme

Camping met privé sanitair

Persoonlijk ben ik dol op kamperen. Voor mij is er weinig zo fijn als ’s ochtends in alle vroegte gewekt worden door zingende vogels. De eerste kop koffie smaakt net even wat lekker als je voor de tent zittend ziet hoe de natuur langzaam ontwaakt. Flarden nevel die zweven door de velden, terwijl de zon zijn uiterste best doet om de wereld weer te wekken. Wanneer je kampeert, kom je vanzelf tot rust. Daar zorgt de natuur wel voor. Los van alle prikkels van het jachtige leven, kun je ontspannen. Je hartslag daalt en je welbevinden stijgt.

Toch heeft kamperen één nadeel. Als je naar op de camping naar de wc moet, moet je vaak een heel eind lopen om bij het sanitair gebouw te komen. Het klassieke beeld van de kampeerder die met een wc-rol onder de arm het hele campingterrein moet bewandelen is niet iets waar ik blij van wordt.

Daarom ben ik zo enthousiast over de trend om het kamperen een kleine upgrade te geven. En wat mij betreft is de camping met privé sanitair de beste uitvinding sinds het gesneden brood.

Het zijn de kleine dingen die het doen

Dat je de beschikking hebt over een eigen WC, douche en wasbak is thuis niet meer dan normaal. Maar op de camping maakt privé sanitair een enorm verschil. Dat je gewoon naar de wc kunt wanneer je daar zin in hebt levert zoveel extra gemak en privacy op dat kamperen meteen stukken comfortabeler wordt.

Ook in Overijssel zit je goed

Met privé sanitair op de camping zit je een stuk lekkerder. Maar niet elke camping biedt dit (nog) aan. In de provincie Overijssel zijn inmiddels enkele tientallen campings die hun kampeerders plaatsen met privé sanitair aanbieden.

Natuurlijk, privé sanitair is niet het enige wat belangrijk is bij het selecteren van een camping. Je kunt er gerust op wezen dat alle campings die op www.visitoost.nl staan vermeld voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaarden. Maar oh, wat is het fijn dat ze een speciale pagina hebben voor wie op zoek is naar een camping met privé sanitair.

https://www.visitoost.nl/overnachten/camping-overijssel/Priv%C3%A9-sanitair