AT webdesign
Image default
Aanbiedingen

Onderkleding en werk overalls – een Gouden duo

Werkkleding voor de herfst | Het is weer zover

Zit de ‘r’ in de maand, dan weet je hoe laat het is. De tijd dat dagen korter worden, avonden langer. Koude ochtenden en natte dagen. Herfst in Nederland is erg wisselvallig en om daar goed mee om te gaan is functionele werkkleding noodzakelijk. Daarbij gaat is niet alleen de buitenkleding van belang, ook de onderkleding is erg belangrijk. Vooral wanneer het koud begint te worden en je werkdagen vaak buiten zijn, is thermo kleding geen overbodige luxe.

Bij Workwear24 kun je terecht voor het aanbod van Craft, Tricorp en Haix. Kleding dat goed zicht, goed wasbaar is, duurzaam is en natuurlijk je goed warm houdt en je lichaamstemperatuur reguleert. Met de onderkleding assortiment van Craft en de duurzame werkkleding collectie van Tricorp hebben we alles in huis voor een goed kledingpakket voor professionals uit iedere branche.

Shop online bedrijfskleding voor elke branche

Om het professionals makkelijk te maken kun je op onze webshop direct het kleding aanbod bekijken per branche. De meest populaire branches zijn;

  • Bosbouw en jacht
  • Brandweer en hulpverlening
  • Bouw en industrie
  • Politie en veiligheid
  • Defensie en militair personeel

Goede werk overalls | Bij Workwear24 hebben we ze

Werk overalls zijn altijd handig om te hebben. Lekker vies worden zonder omkijken, dat is toch heerlijk als professional? De werk overalls bij Workwear24 zijn van hoge kwaliteit. We leveren overals van het Nederlandse merk Tricorp en daar zijn we trots op. De overals komen in vele kleuren, maar van dezelfde kwaliteit en met handige zakken zodat je altijd bij je gereedschap kunt.

Ook handig om ze een overal thuis te hebben, bijvoorbeeld als je aan de slag gaat in de tuin. Andere voordelen van de werkoveralls van Tricorp zijn dat ze wasbaar zijn op hoge temperaturen. Thuis kun je ze wassen tot 60 graden en industrieel zijn ze wasbaar tot zelfs 85 graden. De elastische schouderverstelling maakt het mogelijk de overal af te stellen op je eigen lengte en ter hoogte van de knie is er plek voor 2 bijpassende kniekussen. Ideaal voor professionals die veel op de knieën moeten werken. Denk aan stratenmakers, installateurs, elektriciens en loodgieters.

Blijf warm met Craft onderkleding voor dames en heren

Goed geïsoleerde thermo kleding in een modern jasje en met stijlvolle looks. Craft maakt al jaren lang thermo kleding voor dames en heren daar staan ze daarom ook bekend om. Vooral wintersport liefhebbers kennen het merk goed en daarom vind je craft onderkleding vaak terug in sportzaken. Ook goed nieuws voor moderne vrouwen die in de koudere jaargetijden buiten willen, want Craft heeft een uitstekend thermo ondergoed voor dames om het lichaam lekker warm te houden.

Tricorp vesten, jassen en broeken | Van Hollandse bodem

Zoek je nog opvallende buitenwerk kleding, die je droog, warm en vooral goed zichtbaar houdt? Dan zijn de regenjacks en broeken van Tricorp zeker de moeite waard. Ze zijn voorzien van speciale reflecterende 3M striping zodat je goed zichtbaar bent onder alle omstandigheden. Verkoop topper zijn o.a. de volgende kledingstukken;

  • regenjassen
  • tricorp vesten
  • tricorp shirts en truiwen
  • tricorp sokken

Bezoek onze webshop en bestel direct online met gratis verzending in heel Nederland.

https://www.werkkleding-workwear24.nl/