AT webdesign
Image default
Woning en Tuin

De mooiste houten overkapping op maat

Als je een houten overkapping op maat in de tuin gaat bouwen, is het natuurlijk mogelijk om zelf alle onderdelen en benodigdheden bij elkaar te zoeken bij de bouwmarkt. Als je wil dat de constructie stevig is, moet je er wel voor zorgen dat alle onderdelen de juiste afmetingen hebben. Maak het jezelf gemakkelijk door een compleet en kant-en-klaar bouwpakket te kopen om een prachtige overkapping van douglas hout te maken. Bij Doe Het Zelf Veranda bieden ze praktische pakketten waar alles in zit wat je nodig hebt. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de overkapping bouwen. Makkelijker kan bijna niet, toch?

Een overkapping van douglas

Bij deze expert kun je een bouwpakket voor een overkapping kopen met douglas. Dit hout is zeer geschikt voor het bouwen van buitenconstructies, zoals een overkapping. Het hout is namelijk stevig, maar wel makkelijk bewerkbaar. Boren en zagen gaat een stuk makkelijker bij douglas dan bij veel andere houtsoorten. Dankzij de handige bouwpakketten van Doe Het Zelf Veranda bouw je jouw houten overkapping op maat in een mum van tijd. Het pakket bevat alle onderdelen die je nodig hebt, inclusief een duidelijke montagehandleiding. Bij deze specialist zijn de mogelijkheden oneindig. Je kiest zelf uit verschillende maten en je kunt verschillende accessoires toevoegen. Zo heb je de keuze uit helder of juist een opaal dak van polycarbonaat. Wil je extra warmtewering en zonbescherming? Voeg dan extra zonwering aan de overkapping toe en geniet van een heerlijk koele plek in de tuin tijdens warme dagen.

Ga aan de slag met een compleet bouwpakket

Kun je niet wachten om jouw ideale houten overkapping op maat te bouwen? Bekijk dan snel het uitgebreide aanbod van Doe Het Zelf Veranda en stel zelf een bouwpakket voor de overkapping van douglas samen. De overkapping wordt kosteloos bij je thuis bezorgd. Plaats snel een bestelling bij hun webshop.