AT webdesign
Image default
Muziek

DJ worden voor beginners

Heb je altijd al gedroomd van een carrière als DJ? Beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen, muzikaliteit en talent? Ben je daarnaast gemotiveerd om de beginselen van het vak te leren? Gelukkig bieden steeds meer muziekscholen cursussen aan voor beginners om DJ te worden. Hier leer je alle ins en outs van het vak: van het naast elkaar draaien en mixen van tracks tot aan het maken van loops. De Gooische Muziekschool in Bussum is een degelijke muziekschool die jouw een vliegende start geeft als beginnend DJ.

Een opleiding DJ worden voor beginners volgen

Om het nieuwe talent binnen de DJ-scene te worden, volg je de cursus DJ worden voor beginners bij deze muziekschool in Bussum. Je hoeft geen ervaring te hebben, enkel een hoop motivatie en passie zijn voldoende om de cursus te volgen. Je krijgt les van twee docenten die zelf draaien op diverse locaties in Nederland en het vak écht verstaan. De docenten leren je de basis van het mixpaneel en leggen je in geuren en kleuren uit wat je met alle knoppen van het mengpaneel kan doen om zo jouw unieke tracks te mixen. Daarnaast leer je de beginselen van het vak, zoals het maken van effecten, mixen, beatmatchen en het maken van loops. Naast alle technische vaardigheden leer je ook om goed naar muziek te luisteren. Waar let je op als je aan het draaien bent? Welke muziekstijlen match je met elkaar en welke niet?

Ontdek het ruime aanbod muziekles

De Gooische Muziekschool in Bussum verzorgt lessen in acht gemeentes van de Gooi- en Vechstreek en Eemland. Het team bestaat uit vakdocenten die allerlei instrumenten en specialismen beheersen én het vak graag overbrengen naar hun leerlingen. De cursus DJ worden voor beginners bestaat uit vijf lessen. De school heeft een speciale DJ-ruimte waarin de lessen worden gegeven. De cursus bieden ze ook aan voor volwassenen, zij volgen de cursus in een aparte groep. De cursussen zijn te volgen vanaf 10 jaar en duren 45 minuten. De school hanteert verschillende tarieven, afhankelijk van het soort les en niveau. Je meldt je eenvoudig aan door middel van een inschrijfformulier.

https://www.degooischemuziekschool.nl/