AT webdesign
Image default
Muziek

Een unieke instrumentenwinkel in Amsterdam

Elke muziekliefhebber moet een keer bij de instrumentenwinkel Sound Plaza in Amsterdam zijn geweest. Bij deze winkel hebben ze instrumenten en studioapparatuur van de meest exclusieve merken. Of je nou een beginner bent die advies nodig heeft of als ervaren muzikant jarenlang een instrument beoefend en opzoek bent naar dat ene pareltje, bij Sound Plaza is de kans groot dat ze het instrument hebben wat jij zoekt!

Nieuwe gitaren en reparaties

Deze instrumentenwinkel in Amsterdam is echt de droom van iedere gitarist. Door hun brede en goed geprijsde assortiment zit er voor ieder niveau en ieder genre wel het perfecte snarenspeeltuig tussen. Heeft jouw favoriete gitaar een beschadiging opgelopen of is die simpelweg aan een opknapbeurt toe? Bij deze instrumentenwinkel in Amsterdam kun je ook terecht voor vakkundige reparaties zodat je de levensduur van jouw instrument flink verlengt. Dankzij de fantastische diensten van deze muziekspecialist geniet je nog langer van jouw snaarinstrument!

Een breed assortiment instrumenten en apparatuur

Naast een heel ruim aanbod gitaren bieden ze bij deze instrumentenwinkel in Amsterdam ook een goed doordacht assortiment met gitaarversterkers van diverse topmerken aan. Bij deze parel voor de muziekwereld kunt u versterkers vinden van onder andere Gretsch en de Blackface-lijn van Fender. Naast de grote voorraad van versterkers hebben ze ook diverse apparatuur beschikbaar voor studio opnames. Van speakers tot microfoons en opnameapparatuur, deze instrumentenwinkel heeft het wel in het magazijn liggen.

Ontdek de vele muzikale mogelijkheden

Laat je adviseren en inspireren bij de beste muziekspecialist in Amsterdam en omgeving! De ervaren muzikale medewerkers van deze specialist staan altijd klaar om je te hulp te schieten. Professionals kunnen al hun dromen waarmaken met de unieke voorraad en zeldzame parels bij dit bedrijf. Voor beginners is het ook mogelijk om in samenspraak met hun muziekdocenten advies te ontvangen over welke instrumenten en materialen het beste zijn om de eerste muzikale stapjes mee te zetten. Voor meer informatie over het aanbod of de contactgegevens, raadpleeg je hun website of ga simpelweg een keertje langs bij hun vestiging!