AT webdesign
Image default
Aanbiedingen

Drie populaire producten van Huka

Drie populaire producten van Huka

Ben jij al bekend met Huka? Deze specialisten zorgen voor een optimale ervaring op het gebied van fietsen, voor iedereen. Huka richt zich vooral op het aanbieden van fietsen voor mensen die geen gebruik kunnen maken van een normale fiets. Ideaal dus voor iemand die om wat voor reden dan ook dit niet kan. In deze blog introduceren we je aan Huka, door drie producten te noemen die populair zijn op www.huka.nl

 

  1. Duofiets

Een fiets is niet voor iedereen weggelegd. Een ideale oplossing hiervoor is dan ook de duofiets: dit is hetzelfde als een normale fiets, maar heeft op de plek van een zadel ruimte voor twee stoeltjes, en dus ook voor twee personen. Iemand met een lichamelijke beperking kan hierdoor dus nog steeds fietsen: degene kan nog steeds zelf mee trappen, maar is niet alleen afhankelijk van zichzelf. Door gebruik te maken van een duofiets, geef je iemand de mogelijkheid om alsnog wel zelf te fietsen, maar om ook te kunnen genieten van diens omgeving. 

 

  1. Rolstoelfiets

Een rolstoelfiets is de perfecte oplossing voor wanneer jij zin hebt in een fietstocht, terwijl je in een rolstoel zit. Deze fiets is namelijk niet zomaar een fiets: een rolstoelfiets heeft vooraan een rolstoel, waar iemand in een rolstoel in kan zitten. Degene wordt dus door iemand anders voortbewogen, maar krijgt hierdoor wel de mogelijkheid om mee te gaan op een fietstocht. Natuurlijk staat veiligheid voorop: de rolstoelfietsen van Huka zijn dus ook voorzien van alle mogelijkheden die nodig zijn om deze ervaring veilig te doen verlopen.

 

  1. Driewielscooter

Hou jij ervan om een aardige snelheid aan te tikken, maar is zelf fietsen geen mogelijkheid voor jou? Misschien is de driewielscooter van Huka dan een goede oplossing! Qua uiterlijk heeft deze scooter iets weg van een scootmobiel, maar deze gedachte zal snel gewist worden zodra mensen de snelheden zien die jij haalt met je driewielscooter. Om optimaal gebruik te maken van deze scooter, raden wij aan om een mooi natuurgebied op te zoeken, met een geasfalteerde weg. Plan een dag met goed weer, en geniet optimaal van de nieuwe mogelijkheden!

http://www.huka.nl