AT webdesign
Image default
Dienstverlening

Een spanningsrail: wat is het en waar gebruikt u het voor?

Wanneer u een winkel of een kantoor opent moet u aan van alles denken: van verlichting tot aan een spanningsrail. En wat dacht u van meubels waar werknemers gebruik van kunnen maken of – wanneer u een winkel start – de producten die u wilt gaan verkopen? Er komen heel wat dingen bij kijken wanneer u een bedrijf start of opknapt. CableSpace is marktleider op het gebied van montagetechniek en kan u gemakkelijk helpen bij alles op het gebied van montage van onder andere verlichting, kabeldraagsystemen en een spanningsrail voor het transport van elektriciteit. 

Een spanningsrail als handig railkokersysteem

Een spanningsrail wordt veelal gebruikt in kantoren, ziekenhuizen, winkels, maar ook in datacentra. Dit is kort gezegd een railkokersysteem waar elektriciteitskabels doorheen kunnen worden gelegd. Dit systeem zit aan het plafond vast en is gemakkelijk en veilig weggestopt. En vooral dat laatste is erg belangrijk, want het zorgt ervoor dat er nergens gevaarlijke kabels los hangen. Door deze rail door heel de ruimte aan te leggen kan de elektriciteitsverbinding gemakkelijk overal terechtkomen. CableSpace is marktleider op het gebied van deze montagetechniek en zorgt dan ook voor de aanleg van veel van deze railkokersystemen.

Deze specialist zorgt voor de montage van uw spanningsrail

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in montagetechniek, zoals voor de aanleg van een spanningsrail door heel uw winkel of kantoor, kunt u eenvoudig bij CableSpace aankloppen. Zij hebben jarenlang ervaring met deze techniek. Ze kunnen u met alles ondersteunen: van het vinden van de juiste producten tot de installatie van het railkokersysteem. U geeft uw voorkeuren door en vervolgens gaat de projectleider met zijn werknemers aan de slag. Samen zorgen zij ervoor dat alles op een vakkundige manier wordt aangebracht en dat het resultaat volledig naar uw wens is. Bij CableSpace bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit van producten.

https://www.cablespace.nl/