AT webdesign
Image default
Huishoudelijk

Een wasmachine kopen of een inductie kookplaat aanschaffen

Een inductie kookplaat of een wasmachine kopen is iets waar veel mensen over nadenken. Waarom wacht u eigenlijk nog? De ontwikkelingen op het gebied van huishoudelijke apparatuur is de laatste tijd hard gegaan. Een nieuwe wasmachine kopen of een inductie kookplaat aanschaffen voor bij u thuis is een investering die zich al snel terugbetaalt – zeker met het oog op stijgende kosten van energie. En zuinige wasmachines en elektrisch koken met inductie is een stuk beter voor het milieu -ook dat is niet onbelangrijk. Hier vertellen we u meer over de verschillende mogelijkheden.

Besparen: een inductie kookplaat of wasmachine kopen

Wilt u het voordeel van nieuwe apparatuur, die zorgt voor minder uitstoot en u uiteindelijk geld kan besparen? Het lijkt tegenstrijdig, maar een wasmachine kopen of een inductie kookplaat laten installeren bij u thuis is zowel een investering in uw eigen comfort als een goed besluit met het oog op het milieu. Nieuwe apparaten zijn namelijk vele malen efficiënter en zuiniger dan oude. Met de aanschaf van een nieuw huishoudelijk apparaat slaat u dan ook twee vliegen in een klap.

Koken op inductie

Door uw huidige kookstel op gas of elektriciteit te vervangen door een inductiekookplaat van de laatste generatie kunt u een hoop energie besparen. Koken met inductie is prettig, want de verhitting is razendsnel en goed te controleren. Doordat de kookplaat zelf niet heet wordt, is het bovendien veiliger dan koken met een open vlam, zoals met gas.

Overweeg de aanschaf van nieuwe apparatuur

Voordelig een inductie kookplaat kopen? Of had u een nieuwe wasmachine gewild? Beide kan u vinden bij Elektro Lommelen. Bij hun filiaal vindt u de laatste modellen van bekende merken. Daarmee bespaart u niet alleen op uw kosten, maar ook op het milieu. Op de lange termijn is een investering in moderne apparatuur iets waar iedereen voordeel van heeft.