AT webdesign
Image default
Huishoudelijk

Vijvernet voor vogelbestrijding

Vijvernetten zijn de juiste methode voor het uitsluiten van vogels voor een aantal verschillende scenario’s. Dergelijke scenario’s omvatten viskwekerijen, waterafvoervijvers, afvoerbassins op luchthavens, frac-putten, mijnbassins en commerciële of residentiële koivijvers.

Het is bekend dat reigers, meeuwen en andere vogels zich voeden met vissen, waaronder de vissen die worden aangetroffen in kunstmatige vijvers en viskwekerijen. Deze vogels zijn hinderlijk en kunnen binnen een paar dagen een vijver leegmaken van hun bewoners. Als je ooit een meeuw naar beneden hebt zien duiken om een stuk pizza of een frietje van de grond te pakken, heb je gezien waartoe zeemeeuwen in staat zijn. Deze vogels kunnen hetzelfde doen als ze vissen uit het water pakken. Eigenaren van broederijen en koivijvers moeten zich bewust zijn van wat zeemeeuwen met hun vissen kunnen doen.

Reigers zijn boosdoeners

Reigers zijn een andere vogel die de neiging heeft om vis uit door de mens gemaakte structuren te eten. Reigers zijn carnivoren die op vissen jagen, in de buurt van het water staan en dan hun kop naar binnen steken om een vis uit het water te grijpen. Reigers kunnen de vis uit een vijver eten zonder de juiste uitsluitingsmethoden zoals vogelgaas.

Vijvernetten zijn de beste manier om ze buiten te houden. Er zijn vijvernetten beschikbaar in de meeste gebieden van de Verenigde Staten of u kunt vijvernetten kopen bij een ijzerhandel en deze zelf installeren.

Naast meeuwen en reigers kunnen andere soorten vogelsoorten nestelen en rust rond vijvers, poepen in vijvers, verspreiden ziekten en veroorzaken anderszins problemen met hun aanwezigheid. Dit kan vooral gevaarlijk zijn op de afvoerbassins van luchthavens, waar vogels zoals de Canadese gans een vliegtuig kunnen binnenvliegen, het beschadigen en mogelijk een ramp veroorzaken.

Als er geen uitsluitingsmethoden zijn geïnstalleerd op een luchthaven, zullen vogels zich verzamelen rond vijvers en blijven vliegen en van de luchthaven hun thuis maken. Dit is extreem gevaarlijk. De vogels kunnen zelf in vliegtuigen vliegen, explosies veroorzaken en het verlies van vliegtuiguitrusting en mensenlevens riskeren.

Vogels in frac-putten en mijnbassins kunnen sterven aan de gebruikte chemicaliën als ze niet goed worden uitgesloten. U wilt niet dat dode vogels zich ophopen in uw frac-putten.

Dus, hoe werkt vijvernetten als methode om vogels uit te sluiten?

De eerste stap is om een vogelcontrole te raadplegen bedrijf. Elk scenario voor een vijvernet is uniek en vereist een ander aanvalsplan. Een koivijver op een golfbaan is een heel ander scenario dan een frac-put.

Het actieplan voor de vijvernetten hangt af van het type vogel dat samenkomt of in wisselwerking staat met het vijverecosysteem, welk type architectuur de locatie heeft, en hoe ernstig het vogelprobleem is. Als het erop aankomt, kan het plan van aanpak meer vereisen dan een eenvoudig vijvernet; andere methoden voor het uitsluiten van vogels kunnen nodig zijn of kunnen beter helpen de vogels weg te houden. Maar vijvernetten zullen waarschijnlijk nog steeds een belangrijk onderdeel van dat plan zijn.

Vijvernetten zijn een permanente oplossing voor uw vogelbeheersingsprobleem. Het gaat meer dan 20 jaar mee en blijft stevig in alle weersomstandigheden. Het kan worden gecombineerd met andere vogelbestrijdingsmethoden voor een sterkere vogeluitsluiting. Vijvernetgaas varieert van ¾” voor kleinere vogels tot 4” voor grotere vogels. Daarbij kan het ook worden gebruikt voor dakgoten, op deze website lees je er meer over.

Door vogels uit vijvers uit te sluiten, bespaart u op de lange termijn geld door vogels uit de buurt van vissen te houden, te voorkomen dat ze poepen en sterven in uw vijvers, en voorkomen dat ze samenkomen in gevaarlijke situaties zoals luchthavens.

 

https://www.zonnepanelenvogelvrij.nl/