AT webdesign
Image default
Entertainment

Eenvoudig een biljart kopen voor in de horeca

Op zoek naar een biljarttafel of andere biljartaccessoires voor uw café, dorpshuis of bij u thuis? Zoek dan niet langer verder. Bij Brock Biljartfabriek & Amusement vindt u een ruim aanbod van biljartproducten en zo kunt u eenvoudig een biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca. Het uitgebreide aanbod en de grote voorraad zorgt ervoor dat u snel uw gewenste producten in huis heeft. Bestel eenvoudig in de webshop en uw bestelling zal vlug op het gewenste adres bezorgd worden.

Ontdek het ruime aanbod

Bestel eenvoudig al uw benodigdheden voor het spel bij deze specialist. In de handige webshop vindt u alle producten die uw nodig heeft. Zo kunt u uw dorpshuis of café nog gezelliger en completer maken. Een biljarttafel is uiteraard niet genoeg. Kies voor andere biljartaccessoires, zoals biljartballen, biljarthandschoenen, een doosje krijt, een ballenkoffer, een triangel of een barakbord.

Hulp bij verplaatsing of verhuizing

Bij Brock Biljartfabriek & Amusement kunt u meer dan enkel een biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca. Mocht u namelijk uw biljarttafel willen verplaatsen of verhuizen, dan kunt u bij deze expert ook terecht voor extra hulp. Uw biljarttafel verplaatsen naar een andere ruimte kan namelijk behoorlijk wat werk zijn, omdat de tafel erg zwaar is. Het team van professionals zal de biljarttafel op een vakkundige manier verplaatsen, zodat de biljarttafel geen enkele beschadiging zal opdoen en zijn waarde zal behouden.

Bestel online of bezoek de showroom

Bestel vandaag nog uw biljartproducten bij dé expert in biljarttafels en biljartaccessoires. Bekijk de webshop en plaats de gewenste producten in uw persoonlijke winkelmandje. Wilt u eerst graag de biljart producten in het echt bewonderen of testen, voordat u deze voor uw zaak in de horeca gaat kopen? Bezoek dan de showroom in Bornerbroek. Met vragen of bepaalde biljarttafels of producten kunt u uiteraard terecht bij de klantenservice. Ga naar de webshop en vul het contactformulier in. U kunt ook bellen of mailen.