AT webdesign
Image default
Entertainment

Koop wind-up statieven en meer bij deze onpartijdige leverancier

Professionele geluids-, licht- en videoapparatuur kunnen een evenement maken of breken. Ga voor het kopen van deze apparatuur daarom altijd naar een gespecialiseerd bedrijf waar de medewerkers weten waar ze over praten. Wytec trade in Tilburg is een toonaangevend bedrijf op dit gebied. Zij zijn een onpartijdige leverancier van enkel A-merken. U weet dus zeker dat het materiaal dat u bij deze winkel of in hun webshop koopt, van goede kwaliteit is. Bovendien helpt het personeel u graag bij het vinden van de juiste apparatuur voor uw evenement. Deze service houdt echter niet op na de aanschaf van producten. U kunt namelijk ook altijd bij hen terecht voor onderhoud aan uw audiovisuele apparatuur.

Volop keuze

Bij dit bedrijf in Tilburg kiest u uw apparatuur uit een groot assortiment. Koop hier bijvoorbeeld uw nieuwe draaitafel of speaker, of u koopt accessoires zoals een koptelefoon of een microfoon. Ook voor verschillende lichten, lichteffecten en ledverlichting kunt u hier terecht. Als u uw gekochte lichten wilt gebruiken in een grote zaal, is het waarschijnlijk de bedoeling om deze lampen op te hangen of op hoogte te brengen. Dit doet u met behulp van wind-up statieven die u gemakkelijk in hoogte verstelt. Let er bij het bestellen van wind-up statieven wel op de maximale hoogte en belasting van het statief. Zo zorgt u ervoor dat uw statief geschikt is voor de lichten of de speaker die u eraan wilt bevestigen.

Truss materiaal opbouwen

Met behulp van een aluminium framewerk kunt u gemakkelijk verschillende lichten en lichteffecten ophangen in uw ruimte. Een truss systeem is een veilig bouwsysteem, maar het moet wel vakkundig omhoog getakeld worden. Het is vaak te zwaar om dit framewerk handmatig op te tillen. Ook hiervoor kunt u wind-up statieven gebruiken. Wilt u meer informatie over het gebruik van deze statieven bij het ophangen van truss werk? Neem dan contact met dit bedrijf op via de contactgegevens op hun website.

https://www.wytec.nl/