AT webdesign
Image default
Gezondheid

Effectieve Behandeling van Uitstralende Pijn in de Schouder bij Focus Fysiotherapie

Ontmoet Focus Fysiotherapie

Bij Focus Fysiotherapie begrijpen we de impact van uitstralende pijn in de schouder op het dagelijks leven. Ons team van deskundige professionals staat klaar om patiënten te ondersteunen bij het verlichten van deze pijn en het herstellen van hun mobiliteit en kwaliteit van leven.

Individuele Behandelplannen op Maat

Bij Focus Fysiotherapie geloven we in maatwerk. Onze ervaren fysiotherapeuten voeren een grondige evaluatie uit om de specifieke oorzaak van de uitstralende pijn te achterhalen. Vervolgens stellen we een individueel behandelplan op dat is afgestemd op de unieke behoeften en doelen van elke patiënt.

Doelgerichte Oefentherapie

Een essentieel onderdeel van ons behandelplan is doelgerichte oefentherapie. Onze fysiotherapeuten begeleiden patiënten bij het uitvoeren van specifieke oefeningen die gericht zijn op het versterken van de spieren rondom de schouder, het verbeteren van de mobiliteit en het verminderen van pijn.

Professionele Manuele Therapie

Naast oefentherapie kan manuele therapie een waardevolle aanvulling zijn op de behandeling. Onze gespecialiseerde therapeuten passen diverse hands-on technieken toe om gewrichten te mobiliseren en spierspanning te verlichten, waardoor de pijn wordt verminderd en de bewegingsvrijheid wordt vergroot.

Educatie en Advies

Bij Focus Fysiotherapie hechten we veel waarde aan educatie en advies. We voorzien onze patiënten van nuttige informatie over houding, ergonomie en zelfmanagement strategieën die kunnen helpen bij het verminderen van pijn en het voorkomen van herhaling, zodat ze meer controle krijgen over hun gezondheid.

Bij Focus Fysiotherapie streven we ernaar om patiënten te voorzien van hoogwaardige zorg en ondersteuning bij het omgaan met uitstralende pijn in de schouder. Als u last heeft van dit probleem, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een afspraak. We staan klaar om u te helpen uw pijn te verlichten en uw leven weer op de rails te krijgen.

 

https://focusfysiotherapie.nl/hoe-kan-fysiotherapie-helpen-bij-uitstralende-pijn-in-de-schouder/