AT webdesign
Image default
Aanbiedingen

Ga lekker uit eten bij deze sfeervolle pizzeria in regio Nijmegen

Als u zin heeft om lekker uit eten te gaan in Lent, is Osteria Pomodoro hét restaurant voor u. Bij deze gezellige pizzeria in de gemeente Nijmegen kunt u de lekkerste pizza’s, pasta’s, insalata’s, antipasti en soepen eten. Daarnaast zijn er ook verschillende secondi piatti aanwezig. Denk hierbij aan ossobuco, pancetta, spareribs in balsamico en peperone al forno. In dit familierestaurant zijn zowel groepen zonder als met kinderen welkom. Het restaurant beschikt over een speelhoek voor de kleine kinderen en een loungehoek met wifi voor de tieners. Zo vermaakt iedereen zich in dit restaurant en voorzien de koks u van de heerlijkste Italiaanse maaltijden. Wat wilt u nog meer?

Geniet van de voordelen van eten bij dit restaurant

Reserveer een tafel bij deze pizzeria in Lent, regio Nijmegen, en geniet van een fijne avond buitenshuis. Bij Osteria Pomodoro profiteert u als gast van verschillende voordelen. Voor kinderen tussen de vier en elf jaar betaalt u slechts € 1,- per levensjaar. Daarnaast kunt u onbeperkt eten voor een vast bedrag. Komt u vroeg op de avond eten? Dan krijgt u korting op uw gehele bestelling. Bovendien kunt u gratis parkeren. Zo kunt u voordelig tafelen en geniet u nog meer van uw bezoek aan dit Italiaanse restaurant.

Reserveer een tafel in het restaurant of haal uw pizza’s af

Reserveer vandaag nog een tafel bij Osteria Pomodoro en kijk uit naar een smaakvolle avond in dit gezellige restaurant. Eet u liever thuis, maar wilt u wel genieten van de pizza’s van dit restaurant? Plaats dan een bestelling bij deze pizzeria in de gemeente Nijmegen. Voor vragen over de mogelijkheden in het restaurant of over de voedingswaarden en/of allergenen van de maaltijden, neemt u contact op met het aanwezige personeel. Zij staan u met plezier te woord. De contactgegevens vindt u op de website van dit familierestaurant.