AT webdesign
Image default
Dienstverlening

Ga voor een lagere straf met de hulp van een advocaat in Antwerpen

Als u veroordeeld dreigt te worden in een strafzaak in het gerechtsgebied van Antwerpen, is het van belang om zo snel mogelijk contact op te nemen met een advocaat te Antwerpen. Deze staat u bij op juridisch gebied tijdens de gerechtelijke procedure. Wellicht houdt u rekening met de zwaarst mogelijke straf, maar zijn er toch verzachtende omstandigheden waarmee de rechter rekening kan houden. Het is de taak van uw advocaat om deze feiten aan te voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een blanco strafblad of een beroep op noodweer of noodweerexces. Er zijn altijd factoren die van invloed zijn op de bepaling van een straf en de hoogte daarvan. De advocaat die werkzaam is in Antwerpen of daarbuiten doet zijn of haar uiterste best om uw straf lager uit te laten pakken.

Zorg dat uw advocaat alle feiten kent

Het is belangrijk dat uw advocaat alle feiten kent die op uw zaak betrekking hebben. Zorg er dus voor dat uw raadsman of -vrouw hier goed van op de hoogte is. Alles wat voor u kan pleiten, is van belang om te vermelden. Hierdoor kan er wellicht een lagere straf uit komen of wordt u misschien zelfs vrijgesproken of alleen voorwaardelijk veroordeeld met een proeftijd. Dan hoeft u niet de gevangenis in of een boete te betalen. De straf wordt dan alleen ten uitvoer gelegd als u binnen uw proeftijd nogmaals de fout in gaat.

Een ervaren advocaat staat u bij tijdens een strafzaak

Als er een veroordeling boven uw hoofd hangt in het gerechtsgebied van Antwerpen, kunt u contact opnemen met een advocaat in Antwerpen. Deze zal zich in uw zaak verdiepen en u vergezellen als u moet voorkomen bij de politierechtbank. Een kantoor dat ervaring heeft met strafrecht is Anteius Advocaten. Zij helpen u tijdens de rechtszaak en zorgen er hopelijk voor dat uw straf lager uitvalt dan waar u mogelijk rekening mee hield. U vindt meer informatie alsmede de contactgegevens op de website van dit advocatenkantoor.

https://anteius.be/