AT webdesign
Image default
Cadeau

Hier kan je eenvoudig een Abraham pop bestellen

Word je man vijftig man, dan is een grote Abraham pop huren natuurlijk het eerste wat je moet doen. Het is namelijk traditie om een pop ter viering van je vijftigste verjaardag voor de deur neer te zetten. Je kunt makkelijk online zo’n pop huren. In het menu zijn bovendien allerlei varianten van de Abraham pop te vinden. Is je man of vader een feestganger, dan kan je hier een speciale uitvoering van vinden. Ook kan je je vader flink in de maling nemen, door een Abraham pop te bestellen die met een wandelstok loopt. De pop is snel en eenvoudig op te stellen, zodat je er gelijk van kunt genieten.

Hoeveel kost een pop huren?

Wanneer je graag een pop wilt huren, is de prijs natuurlijk een belangrijke factor in het kiezen van de pop. De  prijs van een pop is afhankelijk van een aantal factoren. Allereerst is het bijvoorbeeld belangrijk hoe lang je de pop wilt hebben, waarbij de prijs logischerwijs hoger uitvalt als je de pop langer huurt. Daarnaast is de uitvoering en het formaat ook belangrijk in het bepalen van de prijs. Sommige poppen kan je al vanaf een paar tientjes bestellen, terwijl andere net even wat duurder zijn. Kijk dus goed naar welke uitvoering je voorkeur uitgaat en hoe lang je de pop wilt gaan huren.

Een halve Abraham pop huren

Naast de gebruikelijke Abraham pop heb je tegenwoordig ook halve Abraham poppen. De naam zegt het al, het is de helft van vijftig jaar. Wanneer iemand dus 25 jaar is geworden, kan je hier dus ook een speciale pop voor huren. Deze leeftijd is namelijk ook al een mijlpaal te noemen. Ook hier heb je speciale uitvoeringen, afhankelijk van het karakter van de jarige. Je kunt de pop neerzetten bij de ingang, zodat er net wat meer sfeer bij komt kijken. Iedereen zal dan de jarige bespotten door naar de pop te wijzen. Zo wordt de verjaardag een leuk feest met als aandenken de pop bij de voordeur.