AT webdesign
Image default
Aanbiedingen

Hoe werkt een babyfoon app?

Hoe werkt een babyfoon app?

De app wordt geïnstalleerd op twee slimme apparaten. Dat kan een smartphone, tablet of smartwatch zijn. De eerste wordt in de kamer van je kind geplaatst en de andere draag je bij je. De app verbindt beide apparaten en laat je de camera en microfoon gebruiken om je baby in de gaten te houden. Om veiligheidsredenen hebt u een uniek wachtwoord nodig om toegang te krijgen tot de videobeelden vanuit de babykamer.

De app werkt op de achtergrond, zelfs als uw scherm uit staat. Sommige apps zullen u ook waarschuwen als de batterij bijna leeg is of als het signaal wegvalt. De babyfoon app verandert uw smartphone in een volwaardige alecto babyfoon.

Waar installeer je je telefoon in de kinderkamer?

Smartphones en tablets zijn kwetsbaar, geloof me ik heb mijn deel van verbrijzelde schermen betaald. Ik zou adviseren om de smartphone op een klein statief te monteren dat je op een plank of direct aan de muur plaatst. Het komt erop neer dat je hem op een veilige plek wilt neerzetten, waar hij niet kan worden omgestoten.

Kunnen mobiele telefoons schadelijk zijn voor uw kind?

De veiligheid en gezondheid van onze kinderen zijn belangrijk. Daarom moet u zich ervan bewust zijn dat ALLE draadloze apparaten, dus ook smartphone, EN babyfoon, microgolfstraling uitzenden. Maak je geen zorgen. Dit is niet Chernobyl.

Van wat ik heb geleerd, de sleutel is de afstand tussen uw baby en het draadloze apparaat. Daarom adviseer ik om de telefoon nooit in de wieg van uw baby te leggen, omdat het effect van het signaal dat door de telefoon wordt uitgezonden niet gezond is voor uw kleine baby.

Als je een ouder bent zoals ik die het beu is een fortuin uit te geven aan babyproducten, kun je een beetje geld besparen op sommige gadgets met DIY hacks. Bijvoorbeeld, in plaats van de aankoop van gespecialiseerde apparatuur, kunt u uw telefoon hergebruiken als babyfoon.

Hoe gebruik je je telefoon als babyfoon?

Om uw telefoon te gebruiken als een babyfoon we kijken naar een aantal van deze babyfoon apps die werken op basis voor de volgende functies.

  • Bewakingscamera om de baby in de gaten te houden
  • Bewegingssensoren om te weten wanneer de baby uit zijn slaap is ontwaakt
  • Microfoon om het huilen en de ademhalingspatronen van de baby te horen
  • Temperatuurmonitor om warmtesignalen te identificeren
  • Slimme geluidsdetectie om te waarschuwen voor indringers
  • Push-to-talk functie om met de baby te praten
  • Bewaak op afstand van overal
  • Monitor wanneer het internet niet werkt
  • Reservebatterij om stroomonderbrekingen op te vangen
  • Multicam-ondersteuning voor meerdere telefoons

Kan ik in plaats daarvan gewoon een babyfoon kopen?

Dat kan. Sommige babyfoons hebben zelfs draagbare accessoires. Deze wearables kunnen de hartslag en temperatuur van uw baby’s opnemen. Ze hebben ook een betere nachtmodus dan smartphones. Maar, je zult merken dat deze apparaten niet goedkoop zijn. Als je al een extra smartphone hebt, werkt die net zo goed met een beetje setup.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in een luvion babyfoon!

 

https://www.detoverlamp.nl/welke-babyfoon-is-de-beste/